12.7.2012

Mojitoja ja Kendoa

Meillä oli eilen illanistujaiset himassa. Alunperin tarkotus oli hengailla kolmistaan Juuson ja Viivin kaa, mut sit mukaan liitty myös Pinja ja Miguel. Pyrykin kysy voiko sekin tulla ja kyllähän me se päästettiin messiin. Joonaskin käväsi nopeesti kun se pääs töistä.

Mä laitoin pientä purtavaa ja Juuson kanssa tehtiin mojitoja.










Oltiin meillä johonki kybään asti ja sit lähettiin kohti Dondoo, kun siellä oli keskiviikon häppäri eli Kendo. :D Viivi halus testaa kendon vaikka se vihaa koko mestaa hahah. Pinja, Miguel ja Pyrde lähti himaan. Mira tuli hakee mua, Viivii ja Juusoo ja sit mentiin mäkkärin kautta Myrtsiin.


Mulla oli piiiiiitkästä aikaa farkkutakki päällä. En ees muista millon oon viimeks käyttäny, vaikka toi onkin ihan kiva. Ostin sen joskus Onlysta jostain aleista kympillä.


Kun mentiin Kendoon, siellä oli tosi vähän porukkaa eikä jengii tullu ihan kauheesti missään vaiheessa. Muutamaan tuttun törmäsin silti. Viivi ei nyt saanu oikeeta kuvaa kendosta, mut eipä haittaa. Meillä oli kivaa kun kitattiin marianneja ja salmarishotteja kurkusta alas.





Ilta meni taas pilkkuun ja tuli ehkä otettuu muutama marianne liikaa hahah. Kotimatka kesti aika kauan, kun happi ei ollu ihan paras ja mulla on murtunu varvas. Yritettiin mennä Ullan Grillille mut se oli menny jo kahelta kiinni! Noouuu. Mä meinasin jo porukoitten kohalla luovuttaa ja lähtee Viivin messiin sinne nukkumaan, mut sit Juuso otti mut reppariin ja tultiin himaan syömään pizzaa. :D

Aamulla kun herättiin oli oikeesti ihmeen hyvä olo, vaikka pelkäsin et tänään tulee hullu darra. Köllöteltiin sängyssä pitkään ja ihmeteltiin kun ei ollu kauhee olo. Jeejee!

Heheh niin söpö! Sori Juuso...


Huomenna lähetään reissuun. Mennään Juuson isovanhempien luokse Pohjois-Karjalaan. Mira on sopivasti kans lähössä Joensuuhun, joten päästään samalla kyydillä. Jes, pääsee taas kalaan ja keräämään mustikoita. Siellä on niitä kuulemma paljon. Pääsee myös syömään Juuson mummin hyviä ruokia. Kääk millasena pallona sielt tullaankaan takas. :D

Kiitos Viiville ja muille kivasta illasta! Nyt pesemään pyykkiä ja vähän pakkailemaan huomista varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti