20.4.2013

Liput hankittu

Taas vietetään Juusotonta viikonloppua. Työviikko meni aika nopeesti. Eilen ei ollu kovinkaan perjantaifiilis. Ei tiedossa mitään erikoisempaa tekemistä, Juuso ei tullu himaan enkä ollu ees kovin väsähtäny töitten takia. Väsyny joo, mut en duunijuttujen takia. Ihan kivaa kuitenkin päästä relaamaan.


Pääsin lähtee töistä jo vähän aikasemmin. Oon halunnu pitkään uusia vaatteita, joten lähdin shoppailemaan. Tilasin itseasiassa jo aikasemmin päivällä Varustelekasta takin ja paidan. Tulee varmaan ens viikolla, jeejee. Eka kerta kun ostin nettikaupasta vaatteita. :D

Shoppailureissu ei menny ihan putkeen. Miks nyt on niin rumia vaatteita joka kaupassa?! En vaihteeks löytäny mitään. Ihan tyhjin käsin en kuitenkaan tullu himaan, vaikka en uusia vaatteita löytänykkään. Kävin ostamassa Enskan liput ens viikonlopun keikalle Virgin Oiliin mulle ja Juusbelle.


Oli muutenki tosi tyhmän tuntusta hengaa stadissa, ku ties et Juuso on siinä ihan huudeilla, pressan linnan vieressä. Puhuttiin puhelimes hetkinen ja oltiin molemmat mietitty tätä samaa asiaa.  Siinä me oltiin varmaan kilsan säteellä toisistamme, mut kuitenkin ihan saavuttamattomissa.

Illalla Lotta tuli pitämään mulle seuraa. Juha pääs rukkiin, joten nekin vietti viikonloppua erossa toisistaan. Parannettiin maailmaa taas teekupposten ääressä myöhään yöhön. :) Oli kivaa!

Ainiin! Eilen tuli ulos mun taittama lehti. Managing Director, Talouselämän liitteenä. Sieltä löytyy myös muutamia mun ottamia kuvia. Aina yhtä jännää kelaa, et omat tuotokset on kaikkien nähtävillä.



Mä lähden kohta aamusalille. Olisin menny jo ihan heti aamusta, mut Lotan kanssa tuli höpöteltyä niin pitkään, et oli pakko nukkua myös vähän pitempään. Onneks sain nukuttua edes puol ysiin, yleensä kun herään siinä vähän jälkeen kuusi. Myös viikonloppusin. Tän päivän muut suunnitelmat on vielä auki. Ehkä yritän uudestaan shoppailureissua. Tänä viikonloppuna ajattelin ottaa fillarin ekaa kertaa talven jälkeen alle ja lähtee pyöräilemaan. Ei oo enää lunta pahemmin, jeejee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti