4.4.2013

Reippailua

Eilen tuli vähän harrastettuu hyöty/aamuliikuntaa. Mul oli pikanen kuvauskeikka jo 8.30 eli puolta tuntii aikasemmin mitä yleensä duunit alotan. Kuvaukset oli Tehtaankadulla, semilähellä Nosturia.  Hyppäsin aamulla junaan, joka oli tietenkin just sen verran myöhässä, et missasin noin minuutilla sporan, jonka piti viedä mut aika lähelle määränpäätä. Mulla oli hyvin aikaa, mut seuraava spora olis tullu niin et olisin ehkä ollu myöhässä. No, onneks oon vikkelä kävelijä. Ja mikäs siinä katsella aamuista Helsinkiä.


Aika hilkulle meni kävellen, mut en myöhästyny onneks yhtään! Kuvaukset oli tosi nopee tehty ja mulla oli vieläkin kauhee kävelydraivi päällä. Lähin jo kävelee Ruoholahteen päin, mut sit matkalla tuli dösä, jolla pääsi ihan meijän duunin viereen, joten hyppäsin siihen. Oli energinen olo töissä pitkään ton reippailun jälkeen!

Töiden jälkeen menin kamppiin ostamaan uusia kuoria puhelimeen. Vanhat ihanat enkelikuoret on vähän löystyny, eikä luuri meinaa pysyä siellä sisällä. Kävin myös shoppailemassa Juusbelle herkkuja, joita se pyys. Kiinnioloa tiedossa, eikä se pääse poistumaan saarelta ollenkaan perjantaista alkaen.

Menin viemään herkut Juusolle sodeen. Tuntu taas tosi hyvältä nähdä kaiken tän ikävän keskellä. Vaikka eihän siitä oo kun pari päivää kun Juuso vasta lähti himasta. Silti. Kotimatkalla oli kiva kattella laskevaa aurinkoa. Aikasemmin se on jo laskenu ennen kun mun on pitäny lähtee. 

Kotona odotti kiva ylläri. Juuson inttikuvat oli tullu! Sain luvan avata kuoren heti kun se tulee, joten pääsin heti ihastelemaan tota sotilasta. Hihihiih. Komee jäbä.

Tuntuu, et tää viikko on menny jotenki tosi hitaasti, vaikka onkin ollu vajaa. Nyt on torstai. Olisin jo ihan valmis olemaan perjantaissa. No huomennahan se on. Tänään töissä loppuu muutaman viikon hullu putki. Tavallaan. Jo ens viikolla taitaa alkaa uusi, mutta ei onneks iiiihan niin kiireinen mitä nyt on ollu. Koko kevät ja varmaan alkukesä menee semikiireisesti. Kiire on ihan jees. Heinäkuussa saa relata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti