22.4.2013

Uudet kengät jalkaan ja lenkille

Oon pitkän aikaa miettiny pitäiskö ostaa kunnon kengät lenkille. Nyt varsinkin kun lumet on lähteny ja lenkkipolut alkaa taas vetää puoleensa. Oon aikasemmin käyttänyt vaan jotain aika perus sporttisia kenkiä lenkillä, kun oon niin huono panostaa mihinkään vähänkään kalliimpaan. Paitsi, jos kyse on vaelluskamoista niin sit... Tänään päätin repäistä ja kävin ostamassa vähän paremmat juoksukengät. Myyrmannin Citymarketissa oli Puman kenkiä lähes puoleenhintaan, maksoi 40e.


Toi lenkille pukeutuminen on edelleen vähän hakusessa ehkä, mut en jaksa välittää. Kaikkee kirkuvan väristä päälle vaan. :D Housut on muuten ostettu kun olin 11-12, en ihan tarkalleen muista millon. Joskus ala-asteen loppupuolella noi kuitenkin oli kovinta huutoa. Takista tykkään kovasti. Ei kyl ehkä ihan paras lenkille, kun kyseessä on kuoritakki, joka ei pahemmin hengitä. Viime lapin reissulle ostin. Pitää vettä!


Tuntu ihan kivalta lähtee lenkille talven jälkeen. Aika pitkään mä talvellakin kävin aamulenkeillä, mut sit ne vaan jäi kun uuden duunin myötä herätyksen on aika aikasin. Ehkä kohta vois taas ruveta kun aamut on mukavan valoisia. Aamulenkit piristää kivasti.

Nyt juoksin vähän siellä täällä. En juossut ihan koko matkaa. Kuuntelin musaa samalla, jokatoisen biisin juoksin ja jokatoisen käppäilen rivakasti. Jossain välissä pidin pikkusen tauon.





Ylästöntien kohdalla Vantaanjoen varressa tie oli poikki, kun joki on vähän levinnyt sulaneista lumista. En kuitenkaan mennyt hyppimään Ylästöntien yli, vaan menin sillan ali, vaikka tietä ei päässytkään.



Reilun tunnin lenkin vetäsin. Matkaa en tiedä, mut kyllä siinä aika monta kilsaa ehti mennä. Sää oli kiva. Vähän alkuun näytti siltä, et menis ihan pilveen mut ei mennytkään. Mukava lenkkisää. Toivottavasti nyt uusien kenkien hankkimisen myötä jalat pysyy paremmassa kuosissa. Mulla tuppaa polvet ja nilkat ja millon mikäkin tulemaan kipeeks.

Huomenna on taas salipäivä. Nyt nukkumaan. Jos vaikka toi lenkki tekisi sen, että uni tulis hyvin. Koko viikonloppu meni aika huonoilla unilla, vaikka olis voinu levätä... Öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti