20.5.2013

Gumball 3000

Jes kohta alkaa olla maanantai pulkassa. Aamulla heräsin kuuden jälkeen, keitin puuron ja kahvin. Nautiskelin niistä koneen ääressä. On niin kivaa kun varaa aamulla aikaa kaikkiin valmisteluihin. Vihaan kiirelähtöjä. Nyt kun unirytmikin on sellanen et menee aikasin nukkuu, ei edes kauheesti väsytä vaikka herääkin aikasin. Matkaan lähdin aika mustassa outfitissä. Musta on aina jees, vaikka nykysin osaankin jo jotenkin käyttää värejä. Ainakin joitakin. Kiva kun voi pukeutuu jo keväisemmin.


Työpäivä alkoi vähän erilailla ku yleensä. Treffattiin Linan kanssa Kampissa kun työvuoro alkoi. Lina on siis mun työkaveri, tai siis oikeestaan pomo. Meillä ei ollu mitään työkeikkaa vaan mentiin bongaamaan autoja (ja Hasselhoffia...haha). Gumball 3000 oli aamulla rantautunu Suomeen ja oli juuri saapumassa Helsinkiin. Jengi tuli siis laivalla Ruotsista Turkuun ja sitten tuli tekemään pienen stopin stadissa.

Oltais haluttu nähä Hasselhoff tai Tony Hawk, mut kumpaakaan ei nähty. Sen sijaan nähtiin Rähinä posse ja Duudsonit. Olihan niitä autojakin tietty ihan kiva kattoa. Ite kyllä diggaan vähän erilaisiasta kaaroista.



Ei ehditty ees nähä kaikkia paikalle tulevia autoja, kun ei kehdattu olla liian pitkään pois töistä. Mentiin toimistolle ennen yhtätoista. Loppupäivä meni aika nopeesti. Kun oli aamupäivän poissa, sai siitä sellasen kivan superboostin jolla jaksoi tehä hommat kivaan tahtiin.

Töiden jälkeen tuli himaan ja aika nopeesti lähdin salille. Oli ihan hyvä treeni, paitsi että mua turhauttaa ihan hullusti että en pysty edelleenkään juoksemaan. Voiko polvet olla tulehtuneet jotenki? Tuntuu tosi ärsyttävältääääää.... haluun kunnon lenkillekkin, mut ei pääse. Vielä hetken odotan ihmeparanemista, mut jos ei ala helpottaa niin sit sinne lääkäriin. Ärsyttää vaan mennä päivystyksen kautta...


Juusosta ei oo pahemmin kuulunu mitään tänään. Pari viestiä tuli niihin aikoihin kun tulin himaan. Tälläsissä tilanteissa tulee aina kauhee ikävä kun ei pääse olee kunnolla yhteydessä. Onneks sentään tuli edes ne pari viestiä, ettei ihan pimennossa tarvii olla. Juuson ja muiden leiri on jossain Porvoon tienoilla kai. Siellä taitaa olla myös kesällä reserviin pääsevien loppusota. Ihan kuulemma kun kesällä tulee uudet alokkaat. Siinä vaiheessa yhdeksän kuukauden jengillä on alle sata aamua jäljellä. Sieltä se syksy vielä tulee. Täytyy yrittää nauttia kuitenkin myös kesästä :) Yleensä syksy on ihan kökköö aikaa, ei tänä vuonna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti