3.5.2013

Kotona

Nyt on ihan tosi sekava olo. Niinku jo aikasemmin mainitsin, nää vappulomailut sekottaa päiviä ihan hullusti. Nyt on perjantai, mut just eilenhän oli maanantai? :D Hahah. Toinen juttu joka pistää pasmat ihan sekasin, on se et Juuso on vielä himassa!! Oli tosi outoo tulla eilen töistä himaan, kun Juusbe oli täällä oottamassa. Sellasta hetkee ei oo ollu noin neljään kuukauteen. Laitettiin yhessä ruokaa ja ihmeteltiin sitä kuinka hassua on olla yhessä kotona pitkästä aikaa tällein keskellä viikkoa, normi arjessa.


Tajusin myös et en oo hetken nauranu yhtä paljon kun eilen. Meil on välillä (aina) vähän höpsö huumorintaju ja räkätetään ihan tyhmille jutuille vaikka kuinka pitkään, eikä jengi aina ihan tajuu meitä. :D Nyt sellasta ei oo ollu pitkään aikaan. Yhteiset viikonloput menee söpistellessä, aika aikaa jää pelleilylle... TJ 138, sit on taas aika pelleillä. Se on 4,6kk jäljellä. Viikkoina 19,7.

Nyt ei oo ihan varmaa et millon Juuso menee takas. On siis taas noitten joukkueen vartiointikeissi, mut koska Juuso on ollu nyt niin paljon kiinni, se pääsee varalle siihen vartioon. Jos joku tulee sieltä kipeeks niin sit Juuso saatetaan hälyyttää paikalla. Tässä aamun aikana pitäis varmaan selvii, et tuleeko lähtö vai ei. Ainakaan vielä ei oo tullu mitään soittoa. Voi toki olla et joutuu menee takasin myös huomenna, mut parhaassa tapauksessa Juusbe on lomille sunnuntaihin asti! Pisin aika moneen kuukauteen yhessä, ti-su. Hihihi!

Kivaa perjantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti