5.5.2013

Soden rannassa

Kun ei päästy Juusben viettää viikonloppua yhdessä kotona, päätettiin että mä meen sodeen käymään. Iltapäivällä menin hetkeks pöyrimään stadiin ja kun Juusolta tuli viestiä että kohta alkaa vapaat, mä lähdin suuntaamaan sinne päin. Oltiin sodessa jo vähän yli viisi. Siellä hengattiin pilkkuun asti. Lauantaisin sode menee kiinni jo tuntia aikasemmin, eli puol kasilta.

Koska oli ihan kiva sää, mentiin vielä joksikin aikaa hengaa soden rantaan. Mähän ihan sekosin kun näin sen nätin maiseman! Viimeks kun oon ollu sodessa, oli meri vielä ihan jäässä. Nyt se oli auki. Mä tykkään merestä ihan hullusti. On järvimaisematkin hienoja, mut meressä on sitä jotain. Kiehtovaa.









Soden ranta on kuulemma kuuluisa hengauspaikka pariskunnille, varsinkin kesäisin. Siihen pääsee kattomaan laskevaa aurinkoa ja helsingin siluettia. Oli tosi mukavaa hengaa siinä, ei ollut yhtään kylmäkään kun aurinko paistoi. Hetki oltiin ihan kahestaan, mut sit pienen matkan päähän tuli toinenkin parikunta.

Nauratti kun istuttiin molemmat parit siinä ihan samanlailla kiehnäten. On ollu jännää seurata noitten varusmiesten käytöstä sodessa. Kaikki kenen tyttöystävät siellä käy, hempeilee ihan tosi näkyvästi välittämättä että muut näkee. Ehkä muualla ei tulis toimittua ihan samanlailla. Sitä se intin tuoma ikävä teettää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti