22.5.2013

Väsynyt tyylilyyli

Viime yö meni taas aika reisille. Miks en voi nukkuu kunnolla? Ärsyttävää olla ihan väsähtänyt. Tänään on satanu vettä koko päivän. Lähdin töihin aika tyylikkäänä. Pinkit kumpparit ja maastotakki. Oli pakko pukeutuu jotenkin vettä kestäväks. Toi takki on aiak jees, kun se pitää tuulta ja myös vähän vettä, vaikka onkin ihan vaan kangasta. En ihan osaa päättää oliks tää vaatetus ihan jees, vai jotain järkyttävää.


Töissä oli aika kreisiä... En jaksa sen yksityiskohtasemmin selittää, mut tässä on nyt ollu pari aika rankkaa päivää. Olin ihan poikki kun tulin himaan päin. Haahuilin kaupassa kun en keksiny mitä mun piti ostaa ja sit tulin himaan jäätämään lisää. Hetkeks oli pakko heittää pitkälleen sänkyyn.



Päälle painoi vielä parin viimeisimmän yön katkonainen uni. Aattelin aluks et en jaksa lähtee salille,  kauhee en kuitenkaan kölliny, kun päätin että lähdenkin. Pienelle stressille on ihan hyvä käydä vähän uhittelemassa salilla. Oli hyvä treeni vaikka väsyttikin. Toivottavasti se ei vaikuta tulevän yön uniin.

Kohta on aika mennä nukkumaan. Pari päivää vielä aijoin painaa täysii töitä ja sit pääsee hetkeks rauhottuu. Viikonlopuksi tiedossa kivoja juttuja. Juuso, kalareissu ja ukin synttärit esimerkiksi. Nyt täytyy mennä valmistautumaan yön tuloon. Öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti