8.6.2013

22

Kauheesti tekis mieli kirjottaa, mut nyt ei oikein tuu mitään aiheita mieleen mistä kirjottaa. Mennään peruslopinällä. Mulla on huomenna synttärit. Tänään siis viimeinen päivä 22-vuotiaana. Mitäköhän oon menneenä vuotena oppinu? En tiiä. Olemaan enemmän ittekseni? Se ei kyllä varmaan liity ikään, vaan Juuson inttiin. Ehkä vuodessa ei voi tapahtuu niin isoa muutosta, että sitä kauheesti huomaisi. Ainakaan ite.


Tänään lähetään mökille. Aikalailla kohta, noin tunnin päästä. Matka kestaa pari tuntia, joten ollaan ennen puoltapäivää siellä. Alkujärjestelyiden jälkeen aijon varmaan ottaa kirvelin kauniiseen käteen ja suunnata lammelle. Se rentouttaa. Virveli ei vaan enää tunnu niin siististä ku perhojutut! Toivottavasti Pertunmaalla on hyvä sää. Vois ottaa vähän arskaa, jos saa rauhan hyttysiltä. Haluisin myös piipahtaa kylillä. On kiva ajaa peltojen välissä on kuunnella musaa täysii. Jotain hyvää ruokaakin kai tiedossa.

Oon tässä lähiaikoina kuunnellu aika paljon Amaranthea. Salilla siitä sää kivasti potkua. Mua vähän huvittaa tää yks biisi, kun siitä tulee ihan mieleen joku ysärijumputus! Mut kai se nyt uppoo tälläselle entisellä E-typen fanittajalle hahah... ;) Kyllä Ruotsalaiset osaa tehä tarttuvat biisit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti