20.6.2013

3kk jäljellä

Eilen kun pääsin töistä, menin moikkaamaan Juusoo Santikseen. Kohtahan jäbä pääsee taas lomille, mut koska mulla oli tyhjä ilta ja ulkona oli kiva saa niin mikä parempaa kun päästä hengaamaan. Vapaat alkoi pikkusen etuajassa, eikä mun tarvinnu onneks odotella portilla yhtään. Istuttiin soden terdellä hetki ja sitten mentiin taas rantaan paistattelee päivää. Siellä oli aika paljon muitakin. Hieno sää!


Santiksessa oli ihan kiva meininki. Jengistä huomas, että kohta kotiudutaan. Monet hengas isoissa porukoissa soden pihalla ja rannassa. Jotkut oli lähteny ottaa viimesen päivän kunniaks kuppii jonnekki. :D


Mua nyt vähän pelottaa sanoo tätä, koska aina kun oon iloinnu jostain intin aikana, on kaikki menny sen jälkeen ihan persilleen... Eilen tuli oikeestaan ekaa kertaa sellanen hyvä olo, et kyllä tää viel loppuu ja vielä aika nopeestikkin. Istuin dösässä matkalla portille, kattelin aurinkoo ja hymyilin. Kesä on parasta ja sen jälkeen aika nopeesti tää skeida on ohi. Jäljellä on vielä 3kk. Tänään aamuja on 90.


Luulen, että tässä vielä mennään sinne vuoristoradan syvimpäänkin kohtaan ja kirottaan intti syvimpään helvettiin. Ehkä jo tulevana sunnuntaina, kun täytyy hyvästellä Juuso TAAS pariksi viikoksi. Mut nyt ainakin hetkellisesti on ihan hyvä olo. Tähän väliin on taas pakko sanoo, et ei mun oo vaikeeta enää olla yksin. Elämästä vaan puuttuu jotain tärkeetä ja arki tuntuu tosi tyhjältä kun Juuso ei oo täällä.

Sen tulevan kiinni olon jälkeen koittaa luultavasti pitkät vapaat, joita ollaan odotettu vuoden alusta asti. Jos kaikki menee nappiin ja Juuso on laskenu vapaansa oikein, tulee heinäkuun alkupuolelle lomat jotka alkaa perjantaina ja loppuu vasta seuraavan viikon sunnuntaina. Loppukesällekkin on kai tulossa muutama pidennetty viikonloppu. Eilen Juuso sai yhden kuntsarin hyvin suoritetusta J1 kaudesta. Jeee!

Huomenna Juusbe pääsee himaan viikonlopuksi. Lähetää mökille juhannuksen viettoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti