18.6.2013

Rentoo

Tänään näyttää taas siltä, että tulee mukavan aurinkoinen päivä. Kivahan se on istua toimistolla koko päivä. ;) No ei pidä valittaa, hyvä kun on töitä ja parin viikon päästä alkaa kesäloma. Tänään lähdin duuniin tosi rennoissa vaatteissa. Juuson housut jalassa ja tukka sotkusella nutturalla.


Ei ehkä ihan mua mut ihan kivaa on välillä pukeutuu rennommin. Toimistolla istuminenkin on mukavampaa kun ei housut kiristä. Kahdeksan tuntia mä kuitenkin istun paikallani. Toinen hyvä vaihtis on hame tai mekko, mut nyt kun on ollu viileempää, on täytyny jättää sellaset kaappiin.


Mulla oli tänään lounaaksi ihan hyvää salaattia, jonka väsäsin aamulla. Jäävuorisalaattia, kurkkua, omppua, fetaa ja auringonkukan siemeniä. On tullu nyt aika syötyy salaatteja töissä. Talvella söin lämmintä ruokaa, mut nyt tuntuu että tollanen salaatti riittää ihan hyvin. Kunhan siinä on tarpeeks eri juttuja ja niitä vaihtelee välillä. Idut on huomannu hyviksi salaattipohjassa. Pitää nälkää ja niissä on prodee.


Tosiaan vähän vajaan kahden viikon päästä alkaa loma. Kestää koko heinäkuun, mutta palkallista ei oo ehtiny kertymään kun noin viikko. Teen varmaan muutamia vuoroja lentokentällä varmuuden vuoksi. Kyl mä sitä lomaa jo venaan, vaikka se ei kokonaan lomaa olisikaan. Juusokin saattaa päästä pitkille lomille heinäkuussa. Siinä palaa lähes kaikki Juuson lomapäivät, mut eipä se haittaa kun olishan se siistii päästä viettää yli viikko yhteistä lomaa. Se on kaavailtukkin niin, että kaikki 9kk dudet pistäis ne lomansa siihen heinäkuulle. Sitä odotan toooooosi paljon. Se olis varmaan loman kohokohta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti