19.6.2013

Tukkaa

Mä oon alkanu tässä vähän miettimään mun tukan kohtaloa. Oon ollu aina vaaleetukkanen ja sellasena aijon pysyäkkin, mut oon vaan alkanu miettii sen vaalauden astetta. Mulla oli tosi pitkään ihan blondattu tukka ja nyt oon vähän alkanu ehkä haikailla sen perään. 

Vaalensin ekan kerran täysin blondiksi 15 vuotiaana. Värjäsin sillon pari kertaa, jonka jälkeen aloin kasvattaa omaa väriä takaisin. Ai että sitä kaunista juurikasvua. Vähän ennen kun täytin 18, värjäsin taas ihan vaaleeks ja se mulla olikin sit kolmisen vuotta, kesään 2011 asti. Kuva kesältä 2010.


Kesällä 2011 kokeilin mustia raitoja. Kävin kaverin luona Beatissa ja samalla laitettiin myös uutta sävyä koko lettiin. Alkuun tukka oli melkein harmaa, mut aika nopeesti se alkoi taas vähän kellertämään.


Mustia raitoja lisäsin muutamaan otteeseen. Kerran niistä tuli aika rumat, mut onneks ne sitten tasottui. Viimeisimmär raidat laitoin vuosi sitten keväällä. Niillä kerroilla laitettiin myös vaaleita raitoja, jolla häivytettiin tyvikasvua. Halusin vaalentaa raidoilla, koska aattelin että hiukset pysyy ehkä paremmassa kuosissa.


Kesän jälkeen en enää jaksanu tehä tukalle mitään. Tyvikasvua oli, mut se ei pistäny pahasti silmään, koska oli vahingossa tullu trendikas liukuvärjäys. :D Mustat raidat oli muuttunu ruskeiks, joka oli ihan jees. Vuoden alussa hiukset näytti tältä:


Tällä hetkellä mun tukka on aika lähellä omaa väriä. Ehkä oma väri on astetta värittömämpi (maantien harmaa), mut aika lähellä ollaan kuitenkin. Joskus, olikohan se helmikuussa värjäsin tukan näyttämään luonnolliselta. On kiva kun ei tarvii kokoajan värjäillä. Tuntuu, että tukka on pysyny nyt paremmassa kunnossa.


Välillä läväytän tukkaan KC colormaskin, joka hoitaa ja antaa samalla kivan sävyn. Käytän caramel sävyä. Se tummentaa pikkusen ja laittaa tukan näyttämään vähän ruskean kultaiselta.


Oon tavallaan ihan tyytyväinen tähän nykyiseen väriin, varsinkin kun sitä saa just tolla colormaskilla vähän muutettua. Ainakin ylläpitäminen on helppoa, kun sen eteen ei oikeestaan tarvii tehä mitään. :D Mä oon niin laiska kaikissa tukkajutuissa ja vihaan käydä kampaajalle. Kotiväreillä pelkään pilaavani mun hiukset. Silti toi täysin blondi vähän himottais. Voi kyllä olla, että pysyn tässä nykyisessä... Miksköhän edes aloin kirjottamaan tästä aiheesta? Hahah. Kai se selkeyttää omia ajatuksia. :D

2 kommenttia:

  1. Must noi sun hiukset on ihan törkeen kivat nyt ! Sopii parhaiten omasta mielestäni, iski pienoinen hiuskateus :D
    T. Inttileskikolleega:DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Voi hyvin olla että pidän just tän nykysen. Niin helppoo!

      Poista