6.6.2013

Yövapaat

Eilen kävi jotain jännää. Juuso sai yövapaat! Toissapäivä ollut puolustusvoimien lippupäivän marssi Raaseporissa oli mennyt sen verran hyvin, että jengille myönnettiin yövapaat. Tarkottaa siis, että kassulla täytyy olla takasin klo 7 seuraavana aamuna valmiina toimimaan.

Me saatiin eilen töissä viimenen lehti ennen kesälomaa painoon, joten lähdin jo vähän ennen viittä venailemaan, että Juuso pääsee vapaille. Ilma oli ihan superkuuma ja ihana, joten hyppäsin sporaan, kuljin pari pysäkinväliä ja menin Hietsuun nauttimaan auringosta. Voi että tuntu ihanalta upottaa jalat kutittavaan hiekkaan ja nuuskutella meren tuoksua. Ihana kesä!


Jonkun tovin ehdin siinä kölliä, kunnes Juuso ilmotti päässeensä. Nähtiin keskustassa ja lähettiin siitä himaan yhdessä. Tuntu vähän perjantailta kun istuttiin junassa matkalla kotiin. Ku tultiin Martsariin, Jyväsen terde näytti niin kutsuvalta, että mentiin siihen yksille. Oli muuten kuuma! Niin siistii.



Jyväsen jälkeen käytiin himassa, et Juuso sai vaihdettuu vähän keveempää päälle ja lähdettiin vielä ulos kattelemaan ilta-aurinkoa. Mulla oli eilen päällä uus mekko. Ostin sen samalla reissulla kun oltiin Viivin kanssa. Tommonen rantamekko. Oli mulla myös töissäkin, mut alusmekon kanssa, että ei paista läpi pahasti.


Mentiin jokikseen istuskelemaan. Oli kyl tosi hassua, kun oltiin kotihuudeilla yhdessä keskellä viikkoa.






Mietettiin alkuks kun noista yövapaista sai kuulla, et "ihan turhaa". Mut eihän se nyt ollu. Kaikki pienetkin extranäkemiset on tosi jees. Tää myös sekotti pakkaa ihan kivasti, ei tuleva kiinniolo tunnu ehkä niin pitkältä. Piristi tosi paljon mieltä. Ihan parasta oli mennä yhessä hyvillä mielin nukkumaan. Tänään aamulla soi kello vähän vaille kuus. Juuso veti vermeet päälle. Yks Juuson inttituttu asuu Klaukkalassa ja liikkuu autolla, joten Juuso sai siltä kätevästi kyydin takasin kassulle. Se säästi vähän aikaa. Ei tälläset yövapaat varmaan oikein toimis, jos asuis kauempana.

TJ 104, kohta mennään alle sadan! Sieltä se syksy vielä tulee. Odotus voimistuu kokoajan lisää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti