28.7.2013

Tour De Myrtsi

Mä tuun hulluks ilman konetta... Kyl pystyy olemaan ilman konetta ihan hyvin, jos on vaikka mökillä tai jossain muualla reissussa, mut nyt kun on yksin himassa niin koneelle olis kyllä käyttöä. Huomenna meen kysylemään jostain huollosta, et mitä korjaaminen maksaa. Lueskelin jo netistä pelottavia hintoja. Riippuu tietenkin mikä on rikki. Apuva. Nyt oon jälleen porukoilla.

Eilen oli Myyrmäessä perinteinen baaritapahtuma Tour de Myrtsi. Ite podin pientä darraa, joten en lähtenyt kiertämään. Kun vaivauduin lähtee himasta pihalle, menin mamin kanssa hetken ottaa aurinkoa. Hengasin myös hetkisen porukoiden luona, kuten edellisestä postauksesta selviää.


Iltapäivällä lähdin pienesti ottamaan osaa Tour de myrtsiin. Kavereitten bändi soitti Hipussa. Oli kiva nähä Caroline pitkästä aikaa. Me hoidettiin Tompan kaa vähän bisneksiä. Se tulee soittamaan mamin synttäreille elokuussa. Keikka oli ihan jees, eikä edes hirveesti haitannu et olin yksin siellä.





Keikan jälkeen menin hengailin jonkun aikaa yksin ja vähän myöhemmin illalla menin Saran ja Niken luokse viettämään iltaa Myrtsiin. Siellä oli muitakin kavereita. Pari tasottavaa piti huitasta naamaan, vaikka en yleensä sellasta harrasta. :) Aattelin, et mikäs siinä kun on vika lomaviikonloppu.




Joskus kahden tienoilla lähin kotiin. Mentiin Tuomaksen kanssa samaa matkaan, kun sekin asuu Kivimäessä. Ihan kiva et oli kävelyseuraa, ei pelottanu niin paljoo. :D Osa jengistä jäi vielä hengailemaan.

Tänään aamulla heräilin joskus ysin tienoilla. Lorvailin sängyssä ja katoin Sinkkuelämää. Aika monta jaksoa tuli taas katottua. Puolenpäivän jälkeen lähin taas pihalle ottamaan aurinkoo. Kohta on tää viikonloppu ohi. Viimenen lomaviikonloppu, niinkun jo sanoinkin. Meinasin ekaks et olisin ottanu vielä pari vuoroo lentokentälle, mut onneks en ottanu kun on ollu niin kuumat kelit. Olis ollu ihan tappoo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti