8.7.2013

Viikonloppu

Loma on alkanut kivasti. Mä odottelin Juusoo himassa perjantaina ja viiden jälkeen jäbä oli himassa. Yleensä ollaan treffattu jo stadissa, mut koska mulla ei oo nyt töitä, en jaksanu lähtee sinne venttailee. Illalla syötiin salaattia ja sen kanssa Luukaksen nappaamaa ahventa. Oli hyvä dinneri! Vähän olis menojalkaa vipattanu, mut päätettiin kuitenkin jäädä vaan himaan. Jälkkäriks sauhuteltiin shishaa.




Lauantaina oli hullu shoppailupäivä. Kerrankin kummallakaan ei iskeny kauheeta shoppausahdistusta. Löydettiin molemmille uudet housut ja uusia alusvaatteita. Käytiin myös IKEAssa hakemassa uusia lamppuja joskus puol vuotta sitten palaneiden tilalle. :D Tulihan sieltä sit muutama heräteostoskin, esim skumppalasit joita meille ei vielä ennestään ollu. Miten voi olla? Hahah.

Eilen oli biitsipäivä. Mä kävin aamupäivällä salilla, jonka jälkeen lähettiin Lauttasaareen. Kahlattiin yhteen saareen ja otettiin siellä arskaa. Oonks mä koskaan sanonu kuinka paljon mä tykkään merestä? ;)






Kun saatiin tarpeeksemme auringosta, kahlattiin takas ja lähettiin pois Lauttasaaresta. Käytiin VKKlla tsekkaamassa vesitilannetta, jos sinne vaikka pääsis tässä loman aikana kalaan. Jäätiin hetkeks kiertelemään.




Voi apua, nyt on maanantai heinäkuun 8. päivä. Uudet alokkaat alottaa palveluksensa tänään. Onneks ei tarvii olla siinä tilanteessa nyt. Juuson TJ on tällä hetkellä 72. Tää loma menee salee ihan hullun nopeesti. Juuson kanssa aika menee aina ihan super nopeesti. Sillein on aina ollu. Ollaan oltu reilu pari vuotta yhessä ja se aika on menny ihan törkeetä vauhtia. Paitsi nyt intin aikana kun tuntuu et aika matelee. Sillon kun ollaan yhessä se menee tosi nopeesti. Sit varmaan kun Juuso pääsee veke niin hupskeikkaa huomataankin että vuosi on vaihtumassa ja sitä rataa.

Nyt nautitaan lomasta. Palaillaan!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa et pääsette elämään hetken normiarkea :) Sitä odotellaan itekkin, ehkä sit myöhemmin syksyllä.. Kivan kesäisiä kuvia, kirjotat kans eloisasti ni on hauska lukee about samassa tilanteessa olevan blogia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista :) On tää kyl aika siistii kun pääsee hetkeks normaalisoitumaan, kannattaa siis hyvää odottaa!

      Poista