15.11.2013

Vero Modan shoppailuilta

Eilen suuntasin duunin jälkeen suoraan Kantsun uuteen kauppakekukseen, Kaareen. Olin pari viikko sitten nähny jollain blogisivustolla (en nyt muista millä) ilmoituksen että voi ilmottautua Trendin ja Vero Modan järkkäämään shohhailuiltaan. Niitä on ollut tässä menneille viikoilla muuallakin, mutta mä ilmottauduin tähän. Olin Kaaressa jo aika paljon aikasemmin mitä tilaisuus alkoi, joten kiertelin vähän.


Tilaisuus alkoi seiskalta. Vero Modan ovien edessä oli törkee jono. Kun päästiin sisään, tarjolla oli skumppaa, koko mallisto -20% ja taustalla soi Lady Gagan uusin levy. Sadalla ekalle ostajalle olis ollu lahjakassi kaupan päälle, mut mä en jaksanu lähtee jonottelee kassoille. En mä edes löytäny mitään ostettavaa.



Shoppailujen välissä siellä esiityi myös aivan loistava voguing tanssiryhmä, Fe'Fellas joka koostui vai jätkistä. En ollu aikasemmin nähnyt että miehet harrastaa voguingia. Sehän näytti ihan superilta!



Kuvia on nyt vähänlaisesti kun ei tolla mun uudella pikkukameralla tuu sisällä yhtään hyviä kuvia... Hyvä ostos :D No ei ainakaan ollu kallis, 70e. Shoppailuiltamat jatkui vielä ysiin asti, mutta mä lähin himaan jo ennen kasia. Niinkun sanoin, en edes löytäny mitään kivaa. Tai ainakaan mitään minkä hinta olis ollu alle mun kipurajan. Tapahtuma oli kuitenkin ihan kiva! Ainakin niille ketkä on kovempia shoppaamaan. :)

2 kommenttia:

  1. Täällä Tampereellaki oli eilen toi shoppailuilta. Se alko kuudelta ja olin siellä 18:08 ja kaikki skumpat oli jo juotu ja varmaan ne yllärilahjat jaettu! :D Ihan tyhmää! Lähin sit vaan kotii

    VastaaPoista
  2. HAha mitää, aika nopeeta porukkaa! Ne on menny siellä varmaan kyynerpäät edelle suoraan lahjojen luokse ;)

    VastaaPoista