10.12.2013

Viimepäivien kuulumisia

Kuten hiljaisuudesta voi ehkä päätellä, ollaan tehty muuttoa. Jouduttiin tajuumaan, että muuttaminen ilman kunnollista autoa on vähän hanurista. :D Ollaan kannettu tosi iso osa tavaroita ihan jalan. Matka ei oo pitkä, mut kyllä se alkaa rassata kun joutuu tekemään mooonta rundia painavien kassien tai laatikoiden kanssa. Meillä on myös muuttopäivät jääny vähän lyhyiksi töiden ja jo aikaa sitten sovittujen menojen kanssa.

Perjantaina alotettiin kunnolla muuttamaan. Sillon saatiin myös kahteen rundiin autollista apua. Niillä kerroilla uuteen kotiin saatiin vietyä osa kalusteista. Sänky, sohva, telkkaritaso ja telkkari. Perjantain muutot jäi vähän lyhyeksi kun jo lähettiin jo iltapäivällä itsenäisyyspäivän viettoon Juuson perhetutuille.


Ilta meni kivasti uusia linnanjuhlia kattoen ja syöden hyviä ruokia. Lähettiin aika myöhään kotiin. Tultiin ekaa kertaa uuteen kotiin nukkumaan kun sänkyhän oli viety jo sinne. Oli aika siistii nukkua MAKKARISSA! Lauantaikaan ei ollu kokonainen muuttopäivä. Muutettiin se mitä pystyttiin taas ilman autoa ja illalla lähettiin keikalle Nosturiin kattomaan Enskaa ja Turisasta. Miro, Mikko ja Kerttu oli messissä. Melkein oli jo sellanen fiilis että ei edes haluis lähtee kun halus vaan hoitaa muuttoo alta veke. Liput oli kuitenkin jo hankittu, eikä tällästä Enskan ja Turisaksen yhteistä settiä voi millään missata.


Keikallakin meni aika myöhään. Sunnuntai oli ihan eka kunnollinen muuttopäivä, joka kesti aamusta iltaan. Saatiin taas vähän autoapua. Loput isommat stuffit lähti uuteen kotiin. Yksi rundi tehtiin auton kanssa ja loput lähdettiin taas roudaamaan jalan. Jonkun aikaa jaksettiin, mut sit oli pakko kinuta autoa lainaan. Saatiin Päivin pikkuauto ja sekin jeesas aika paljon. Vasta eilen saatiin vietyä viimeisimmätkin tavarat ja tyhjennettyä kellari. Huh. Oltiin nukkumassa vasta puolenyön aikaan. :D Tänään on ollut vähän väsy.


Alotettiin eilen myös vanhan kämpän puunaaminen. Onneks siihen ei mee järjettömästi aikaa kun ei niitä neliöitä oo kun se 32. :) Ollaan tultu Juuson kanssa siihen tulokseen, että muuttaminen on aika perseestä. Helppoo se oli lähtee vanhempien luota kun ei ollu kauheesti mitään tavaroita. Mä kyl hankin kaiken tarvittavan heti, mut niitäkin oli vaan sen verran että ne odotti muuttopäivää faijan autossa. Nyt on eri meininki kun muuttaa oman kodin tavarat toiseen. Huh. Ei kiitos enää vähän aikaan. :D Eipä toivottavasti tarviikkaan kun ainakin nyt uusi kämppä vaikuttaa niin unelmalta! Vielä täytyy vähän järkkäillä tavaroita paikoilleen ja sitten pääsee tekemään postaustameijän uudesta kämpästä.

Loppuun Turisas fiilistelyt. Biisi on uudelta levyltä. Turisas toimii mun mielestä live paljon paremmin kun levyllä. Ei levylläkään kuulosta huonolta, mut niillä on sellanen keikkameininki että NAM.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti