12.2.2014

Vapaapäivänä Ikeassa

Eilinen vapaapäivä alkoi hieman ei toivotulla tavalla. Nousin sängystä ylös ja ihmettelin et vähän on kumma olo. Kuume alko nousta, jes! Takasin sänkyyn ja odottelemaan olon kohentumista. Hirveen kauaa en kerenny levätä kun oli treffit Jonnan kanssa alakerran Picnicissä. Siellä onneks alko tulee parempi olo.

Seuraavana aikataulussa oli Ukin auton haku lainaan. Meillä oli Juuson kanssa asiaa Ikeaan ja auto oli aika must että saatiin kannettua tavarat sieltä veke. Kun tultiin Ikeaan, käytiin ekana syömässä. Lihapullia. Perus.



Kroppa ei hirveesti digannu syömisestä ja mulla tuli taas aika huono olo. Ikeassa hengaaminen on muutenkin vähä raskasta. :D Tehtiin kaikki tarvittavat ostokset ja lähettiin samantien menee. Siltikin aikaa vierähti pari tuntia. Kotimatkalla käytiin vielä F-musassa kun Juuso tartti sieltä uusia juttuja.

Kotona kuume alko taas nousta ja mä jouduin käpertyy sohvan pohjalle. Siinä se ilta sit vierähtikin. Alkuun kattelin Juuson lipaston kasaamisoperaatiota, mut uni tuli jossain vaiheessa. Kasaamiseen meni 2h!


Siistii et heti kun on viikon ainoo vapaa, tulee kipeeks! Tänään on jo parempi olo ja työt jatkuu. Töissä meneekin nyt sitten sunnuntaihin asti. Ens viikolla mulla on onneks vähän enemmän vapaata, jopa kolme päivää joista kaksi osuu viikonlopulle. Jeejee. :) Harmi kun tänään joutuu skippaa salin kun tuntuu et nyt olis taas hyvä motivaatio. Ei vaan viitti mennä kun eilinen happi ei ollut ihan paras. Huomenna sit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti