20.5.2014

Lisää aurinkoa

Tänään oli jo toinen ihana kesäpäivä! Vähän harmittaa viettää näitä päiviä töissä, mut ehkä (toivotaan että) niitä riittää vielä vapaapäivillekkin. Raahauduttiin tänään aamupäivällä Juusben kanssa Jokiksen nurtsille chillailemaan. Sitä ennen käytiin eurovaalien äänestyksessä Martsarin kirjasolla.



Kesäisin siinä on tavallaan puolensa että työt alkaa vasta iltapäivällä. Aamupäivällä kerkee löhöillä ulkona. Juuso dataili padilla ja tutkaili tulevaan reissuun liittyviä juttuja. Reitti on suunnilleen jo selvillä, mut nyt on muutama muukin mielenkiintoinen paikka alkanut kiinnostaa. Vielä täytyy suunnitelmaa hioa!


Mun täytyi lähtee töihin yhen aikoihin. Nyt alkaa tää duuniputki jo vähän tuntuu ja rassaamaan. Tää helle+lentokoneet+sykkiminen pehmentää aivoja aika kivasti... Hetkittäin tulee kesken työpäivän niin kreisejä jäätymisiä että ihan pelottaa. Ei vaan ajatus kulje. Onneksi ei oo enää kun kaksi päivää kestettävää ja sitten ne muutamat vapaat. Tekis mieli heittää hanskat jo nyt tiskiin, mut se ei taida oikein käydä päinsä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti