5.6.2014

Picnic Vantaankoskella

Tänään oli tän viikon viimeinen työpäivä, jihuuu! Sen voimalla jaksaa rankemmankin päivän ku tietää että kohta voi olla pari päivää veke. Kentällä oli taas huisin kuuma, mut päivä oli ihan jees. Pääsin puol seiskalta ja lähin dösällä suoraan Vantaankoskelle. Myös Juuso tuli tulossa sinne, mentiin fiilistelee kesää.






Meil oli pienet eväät messissä. Juuso oli kasannu pienimuotoisen tapaspicnicin mukaan. Levitettiin leiri kallioille ihan keskelle koskee. Siellä oli siisti hengaa. Vähän olis punkkuhammasta kolottanu, mut ne jääköön vklp...



Mulla tuli tän illan hengauksesta vähän mieleen neljän vuoden takainen kesä kun oltiin Juuson kanssa  just tutustuttu paremmin. Ollaan siis tiedetty toisemme viitisen vuotta, mut tutustuttiin kunnolla vasta kesän alussa 2010 kun oltiin samalla riparilla, mä apparina ja Juuso isosena. Sinä kesänä musta ja Juusosta tuli hyviä kavereita ja yhtenä nättinä heinäkuisena ilta oltiin hengailemassa Vantaankoskella. Siitä on postauskin haha..







Yksi asia ei näköjään muutu...Vantaankoski on aina hyvä mesta hengata. Vähän tuntuu hassulta linkittää noin vanhaa postausta, sillon kaikki asiat oli vielä niin erilailla. Ei ollu tietookaan että mä ja Juuso ikinä alettais saurustella. Naurattaa toi kommentti Juuson kameran putkesta. :D Ei tarvii olla enää kade, tuolla se kyseinen putki on meidän makkarissa! Ajat muuttuu. Aika rakas tosta nappisilmästä on mulle tullu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti