11.7.2014

Päivitystä lettiin

Mä oon tänä kesänä pukeutunut jotenkin ihan erilailla kun yleensä. Usein tulee pukeuduttua ihan mustaan tai muuten tummaan, mut mulla on ollut ihan muuta. Enemmän vaaleeta ja hui, jopa värejä! Thaimaan reissulla jäi jotenkin kiva fiilis väreihin ja eihän se tumma vaatetus kesällä oo kovin mukava jos on kuuma. Mustat/tummat vaatteet on edelleen jees, mut on tällänen ihan kivaa vaihtelua.



Eilen kun pääsin töistä Juuso tuli hakee mua. Mentiin Viivin ja Nassen luokse. Viivi oli lupautunut laittaa mun tukan kuosiin. Sehän on tosi tärkeetä kun lähtee eräjormailemaan Lappiin.... ;) Värjättiin tyvikasvu veks.


Kuvat on otettu ihan eriaikaan illasta, joten värit vähän eri mut jotenkin kuitenkin näkee. Värinä sama kun viimeksi, Schwartzkopf Nectra Color 10.2. Viimeksi värjäys meni hyvin, mutta nyt väri alkoi kutittaa ihan hirveesti mun päätä ja kun väri pestiin pois, mulla jäi ihottumaa hiusrajaan ja vähän kasvojenkin puolelle. Shiiiiit. Tästä kampaajat aina varoittelee. Ei mulla koskaan aikasemmin oo näin käynyt! Ihottuma lähti aika nopeesti kyllä veke, edelleenkin päänahkaa vähän kutittelee. Ehkä täytyy ens kerralla säästää kiltisti ja käydä ihan kampaamossa... Vai onks toi ees vaarallista jos vähän tulee ihottumaa?

Huistenvärjäyksen jälkeen katottiin leffaa. Illan leffana oli japanilainen tapetaan kaikki -leffa, Battle Royale. Multa löytyy se himasta ja oon viimeks kattonu sen muistaakseni 16-vuotiaana. Muut ei ollu nähnyt.


Ihan yhtä viihtyttävä kun viimeksikin. Kreisit japanilaiset! Tälle on tullut myös jatko-osa, jonka oon myös nähnyt mut siitä ei oo kauheesti muistikuvia. En muista yhtään mitä siinä tapahtu. Ehkä se ei ollut niin hyvä?

Nyt on perjantai, ei kauheesti tunnu siltä! Koko viikonloppu menee töissä. Alkuviikosta on pari päivää vapaata. Ensi viikolla on yksi päivä Calcusta ja pari kenttää, sit juhlitaankin Pyryn riparijuttuja ja sunnuntaina lähtetään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti