25.11.2014

Höpinää viimepäiviltä

Koko viikonloppu meni mulla ja Juusolla duunissa. Lauantain duunipäivä oli mulla vähän tahmee, johtuen edellisen illan pikkujouluista. Vuoro meni kuitenkin ihan hyvin. Jos lähtee työpäivää edeltävänä illalla radalle, täytyy pitää huoli seuraavan päivän kuosista ja siitä että työt tulee kunnialla tehtyä. La illalla oltiin Juuson ja Luukaksen kanssa kattomassa Hedbergin showta Espoossa. Se oli hyvää krabbelääkettä! Sai nauraa ihan kunnolla. :D En ollu aikasemmin ollut kattomassa stand upia. Hauskaa oli!

Sunnuntaina lähettiin töihin semi aikaisin. Sunnuntain aikataulut ei oo aina ihan herkkuu. Venailtiin duunipaikalla tunti vuoron alkua. Tuli ainakin henkisesti valmistauduttua tulevaan vuoroon ja luettua päivän uutiset.


Meillä on nyt ollu Juuson kanssa täysin samat vuorot. Jonkun verran ollaan oltu myös samassa tiimissä. Samat vuorot on siitä käteviä, että työmatka ei tunnu niin tylsältä ja päivän menoja voi suunnitella kivasti. Usein tehään aamupäivät omia juttuja ja illat jotain yhteistä. Joskus toisin päin. Eilen mentiin moikkaamaan mun faijaa Louhelaan. Maisteltiin erilaisia Virolaisia lihajuttuja. Naammmmm.



Tänään meillä on vapaata. Tälle viikolle osuu vain kaksi päivää töitä. Se ei tosin tunnu niin vähältä, kun myös mennyt viikonloppu meni töissä. Vapaapäivän kunniaksi oli tarkotus lähtee johonkin miettimään yhteistä joululahjaa. Sovittiin, että ei hankita toisillemme mitään erikoista vaan satsataan johonkin yhteiseen kotiin liittyvään juttuun. Kummallakaan kun ei oikein ole mitään toiveita ja halutaan säästää tuleviin reissuihin.

Mulla ei oo oikeestaan mitään lahjatoiveita kenellekkään. En mä tarvii mitään. Tai joo, tarvitsisin esimerkiks uuden kelan yhteen vapaan ja siimaan mut ne on sellasia joita en keneltäkään haluu toivoo. Hankin sitten itse joskus. En muutenkaan tykkää tehä toivelistoja, lapsena sitä tuli harrastettua mut ei enää. Yllätykset on paljon mukavampia. Eikä ne lahjat oo oikeesti se joulun tärkein juttu. Mä ainakin haluun vaan hyvää mieltä ja rakkaat ihmiset lähelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti