18.11.2015

Pikkujoulut perheen kanssa

Jatketaan taas samalla aiheella kun viimeksi, matkustelulla. Viime viikonloppuna pidettiin perheen kanssa yhteiset pikkujoulut, lähettiin yhessä Tallinaan. Porukat oli järkänny koko reissun kasaan, meijän kaikkien tarvitsi vaan tulla paikalla. Mukana siis koko meidän perhe plus kaikkien puolisot, yhteensä 11 henkee. Matkaan lähettiin aikaisin lauantai aamuna. Julkisilla satamaan, jossa treffattiin Hyvinkään vahvistukset. Eckeröline vei meijät perille reilussa parissa tunnissa. Kello oli vasta niin vähän, että ei päästy hotelliin heti. Käytiin tappamassa aikaa panimoravintola Beer Housessa. Tuttu paikka mulle myös edellisiltä reissuilta.
Iltapäivästä saatiin kaikille huoneet hotelli St. Olavista vanhastakaupungista. Majoituttiin kahden hengen huoneissa, paitsi että Pinja ja Miguel sai seurakseen myös Pyryn. Se on onneks niille ihan normi posse. :D Majoittumisen jälkeen pistettiin porukkaa muutamaan osaan ja kaikki sai tehdä mitä lystää. Matkanjohtaja ja Nasse meni tupruttelee sikareita Sigarimajaan, Veera ja Robert jäi lepäilee hotellille ja loput lähti shoppaamaan. Me lähettiin Juuson kanssa vaan käppäilee kaupungille ilman mitään suunnitelmaa.Vähän myöhemmin liityttiin Nassen ja faijan seuraan. Käytiin Hell Huntissa yksillä. Sielläkin oon käyny useita kertoja. Mukava paikka ja iso valikoima kaikkee hyvää. On myös oma valikoima.
Illalla käytiin pikasesti freesautumassa hotellilla ja tavattiin loppu porukka. Mentiin yhessä syömään ravintola Pôrguun. Moni tilas listalta ankkaa, mami otti risottoa ja mä lohta. Ihan törkeen hyvät safkat kaikilla! Mun annoksessa oli lohen lisäksi kookoksella maustettua mustaa riisiä, seesamilla maustettua lämmintä salaattia, sekä tyrnikastiketta. En oo hetkeen syöny mitään niin hyvää missään ulkona.Syömisen jälkeen lähettiin shishabaariin vanhankaupungin reunalle. Ainakin Veeralle ja Pinjalle paikka oli tuttu ennestään ja kuulemma varsinkin tosi kiva kesäisin, kun paikalla on terassi. On harmillista, että Suomessa ei oo tälläsiä paikkoja. Olis niin mukasaa tuprutella kesäisellä terdellä.Myöhemmin käytiin vielä osan porukan kanssa baarissa, osan mennessä jo takas hotellille. Aamulla käytiin yhdessä aamupalalla ja sitten taas jakauduttiin pariin porukkaan. Osa halus edelleen shoppailla. Mä, Juuson, Nasse ja faija lähettiin nuuhkii sunnuntaista Tallinnaa. Aikalailla samoja mestoja missä jo eilen hengattiin.Iltapäivällä kokoonnuttiin jälleen yhteen, käytiin tekemässä pakolliset Tallinnahankinnat ja mentiin laivaan. Me Juuson kanssa ei ostettu kun yksi pullo minttuviinaa ja muutama Virolainen olut ja Siideri, mitä Suomesta ei saa. Joskus Tallinnasta on tullu tuotua isompiakin määriä, mut ei enää jotenkin jaksa. Vaikka raha ei kasvakkaan puissa, ei meijän talous siihen kaadu että ostetaan juomat ihan täältä Suomesta. Ei tarvii ainakaan roudaa. :D

Reissu meni kivasti, vaikka illalla olikin aika väsyny fiilis kun päästiin himaan. Laiva oli perillä vasta ysin jälkeen. Kaikki saatiin onneks kyydit kotiin. Kiitokset mukavasta reissusta koko posselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti