13.8.2016

Mitä kuuluu, kukkuluuruu...

Pitkästä aikaa. Kesä alkaa olla lopuillaan. Se meni kyllä nopeemmin kun koskaan, oikeesti ihan huomaamatta. Ihan hyvät fiilikset menneestä kesästä. Viimeiselta reissulta kotiutuminenkin meni paremmin kun ennen. Oli jopa ihan mukavaa tulla himaan reilun kahden viikon hillumisen jälkeen. Kalastustuksen saralla on ollut nyt hiljaisempaa. Muutaman kerran ollaan Juuson kans käyty Kotkassa, mut muualle ei oo tullu lähettyy. Viimeisin reissu teki taas niin suuren poltteen lohenkalastukseen, että muut hommat ei oo tuntunu niin kiinnostavilta kun se. Kotkassa sitä pääsee onneks harrastamaan. Meillä on sinne kausiluvat.

Nyt kävi niin mitä salaa toivottiinkin jo keväällä. Me lähetään vielä tänä kesänä uudestaan reissuun. Takaisin Norjaan. Ja vielä ihan kohta. Viikon ja kahden päivän päästä pääsee taas puuduttamaan hanuria sellaset reippaat 1300km suuntaansa. Jännää lähtee uudestaan ja vielä samoille seuduille. Tällä kertaa ei lähetä kahdestaan vaan meitä on yhteensä kuuden hengen posse täyttämässä jokivartta. Ihan uus reissuporukka.


Kalastusaiheet sikseen. Heti kun tultiin reissusta, alotettiin Juuson kans taas duunit kentällä. Mulla hommat ei jatkunu enää ihan samana kun aijemmin. Pääsen nyt tekemään myös palveluvastaavan hommia ja se on tuntunu ihan kivalta. Mukavaa vaihteluu kun on paiskinu reilun viis vuotta ihan samoja hommia. Palkkakin nous pikkusen. Mulla ei tällä hetkellä oo enää vuoroissa omaa ryhmää, jonka kanssa nuohoon koneita, vaan liikun itekseni ja katon et hommat pelaa. Kyllä mä varmasti vielä tuun tekemään niitä ihan perusvuorojakin, mut sit aina väliin näitä palveluvastaavan juttuja. Duunipäivät on tuntunu menevän paljon nopeemmin kun aijemmin, vaikka mulla onkin pidempiä vuoroja nyt ollu. Se jos joku on hyvä juttu. Kellon kurkkimisen pitkin päivää on niin rassaavaa. Mä oon nyt saanu ihan uutta potkuu tähän hommaan ja töihin meno on taas ihan mukavaa. Välillä on sellasia kausia, et ei jaksa kiinnostaa sit yhtään, mut nyt onneks taas parempi kausi!

Nyt on lauantai, eikä tunnu yhtään siltä et olis viikonloppu. Asiaan varmasti vaikuttaa se, että keskiviikkona tuli huideltuu duuniporukan kanssa pitkälle aamuun... Väsy on kestäny sen jälkeen pari päivää. Duuniporukan kanssa tuppaa aina menee vähän pitkäks kun on hauskaa. Nyt oli vielä jotenkin hauskempaa kun ehkä koskaan. Oli niin paljon porukkaa. Meitä pidemmän linjan tyyppejä, mut sit myös ihan uusia. Kiva että jengii tuli rohkeesti paikalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti