29.5.2010

Prince of Persia

Kuten otsikosta voi jo päätellä, kävin tänään leffassa. Leffa alko kuudelta ja liput piti hakee viideltä, joten lähin jo neljän jälkeen kohti stadia, jos vaikka Tennispalatsilla olis ollu ruuhkaa. Laitoin jalkaan ne aamulla ostetut saappaat ja lähin.


Oli ihan hauskaa taas pitkästä aikaa käppäillä koroilla. Tän kesän tavotteena, et pystyn kävelemään sujuvasti nillä mun 10cm koroilla. Noilla oli ihan ok mennä. Oiskohan noissa joku 7cm korkoo? En tiiä.

Kävin hakee liput tennarilta. Ei ollu melkein yhtään jonoa ja pääsin takas ulos jo ennen viittä. Siellä paisto aurinko, joten pyörin Kampin huudeilla. Tänään oli YleX Pop ja jotain muuta hommaa. Oli kiva venailla Jiitä, ku aika meni nopeesti pyöriessä.


Tuolta sai paljon kaikkia juttuja mukaan. Saldo oli pari hajuvesinäytettä, jugurtti maistiaisia, kesäkumeja ja uutta Schweppes limuu. Otin sen messiin leffajuomaks. Join ite pikkusen ja annoin loput Jiille.


Oli ihan hyvää, mut en kauheesti juo limuja, ku en tykkää kuplista. Juon eniten vettä ja alkoholijuomista viinejä. Kyl välillä tulee jotain sidukoita tulee juotuu, mut niissäki kuplat tökkii. Parasta siideriä on Westonsin Old Rosie, jossa ei oo paljoo kuplia.

Prince of Persia oli ihan ok. Sellanen perus viihdyttävä, mitä oli ihan kiva kattoo. Vähä niinku se Avatar. (En siis tarkota et ne oli samanlaisii leffoja) Oli muutamia ihan hauskoja läppiä ja juonikin oli ihan jees. Aika monipuolisia nää mun arvostelut. Juonen loppu oli kyl niin käytetty, mut sopi myös tohon leffaan.

Leffan jälkeen käytiin vielä Mäkissä. Otin piiiiiiiiitkästä aikaa lastenaterian! Tai no otin pitkästä aikaa yleensäkään aterian. En kyllä ottanu raskalaisia, enkä limuu vaan vaihdoin ne porkkanoihin ja mehuun. Hampparin sijasta otin neljä nugettia.

Tulin tossa äsken himaan. Täällä katotaan Euroviisuja ja nauretaan noille esityksille! Voevoeee. Aika paljon tullu slovareita, missä kaikki kauheet europopitukset viipyy? Mä muistan sillon ku Lordi voitti, enkä mä voinu tajuu. Se on niin kaukana mistään jumputuksesta. En ees sillon tainnu kattoo muita ku sen esityksen. Katottiin Jiin kaa leffaa meillä. Sit vasta niitten viisujen jälkeen mä katoin tekstitv:ltä, et Lordi on voittanu. Samoihin aikoihin J lähetti mulle samantiedon tekstarilla. Olin ihan ymmälläni. Miten joku Lordi voi voittaa _Euroviisut_?! Hahah. Oltiin sit myöhemmin kattomassa J:n kaa ku Lordi esiinty Kauppatorilla. Sillon oli ihanan keväinen ilma ja kaaauheesti ihmisiä.

Varasin äsken liput uuten Sinkkuelämää leffaan Bristoliin. Se on musta paras teatteri, varsinki jos pääsee parven ekaan riviin ja keskelle. Sieltä just varasin, mut ihan keskelle ei päästy. Sen jälkeen pitäis sit mennä Sling in baariin Cosmopolitaneille. Se ei musta oo ees mitään kauheen hyvää, mut ihan Sinkkisten kunniaks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti