14.1.2012

Japanihenkinen ilta

Eilen oli eka vapaapäivä viiden päivän työputken jälkeen ja taas jotain järkevää kirjotettavaa. Blogiin ei kauheesti tuu kiinnostavia juttuja ku on vaa töissä. Nyt on taas vkl vapaata, kivakiva! Viivi ja Joonas oli meillä syömässä. Ennen kyläiliöitä käytiin Juuson kanssa hankkimassa iltaan tarvittavia juttuja, törmättiin tuttuihin ja liukasteltiin liikenteessa. Kattokaa mitä mulla oli jalassa!


Farkut, VAALEAT farkut. Ihan kivat pöksyt, ei vaan tuu kauheesti käytettyä. Eilen yllätin kaikki, ja myös itteni. Nää pysy vielä ihan koko päivän jalassa, eikä vaihtunu jossain vaiheessa tummempiin. Montakohan mulla on tällästä samassa asennossa otettua peilikuvaa...?

Illan teemana oli Japani. Mä sain vihdoin täällä omassa kämpässä käyttöön mun monenvuoden takaisen joululahjan, sushiastiaston. Ne on Tokyokanista. Sushia ei kyllä meillä nyt ollu, mut jotain sinnepäin kuitenki.


Tarjolla oli sashimia ja muita japanihenkisiä pieniä juttuja.




Alkupalajuomaksi meillä oli Umeshua. Ehkä parasta juomaa maan päällä, ainaki tää Umeshu, jota meillä oli. Maistoin sitä pari vuotta sitte viinimessuilla ja olin ihan myyty. Oon säästelly tota tölkkiä jo yli vuoden, nyt oli hyvä aika sille. Löytyy Alkon tilausvalikoimasta. Tää on niiiiiiiiiiiiiiiiiin parasta. Onneks sitä jäi vielä vähän nammm...


Syömisen jälkeen alettiin taiteilla Viivin kanssa. Taiteiltiin origameja serveteistä. :D Ollaan molemmat opittu tekee kurkiorigameja joskus pienenä ja edelleen muistetaan miten niitä väsätään, vaikka menis pitkä aika et ei oo tehny. Tulee jostain ytimestä. Huomatkaa vasurissa oleva Juuson hieno luomus.


Jälkkäriks Viivi toi Mozartin kuula likööriä. Keitettiin kaffit ja syötiin vähän suklaata. Saatiin kivasti joululahjaks konvehteja, onneks meillä on Viivi joka voi vetää niitä vaikka kuinka paljon. Tykätään tietty itekki suklaasta, mut iso suklaarasia ei mee ihan hevillä kahestaan.



Hengattiin puoleenyöhön asti meillä, jonka jälkeen lähettiin tarpomaan läpi tuiskun ja tuulen kohti Lunaa. Ei olla käyty siellä pitkään aikaan. Se on kiva mesta.



Pilkku tuli puol kaks, lähettiin taas tarpomaan myrskyyn. Viivi ja Joonas halus kebee, joten mentiin Louhelan aseman pizzamestaan. Me ei otettu Juuson kaa mitään, koska oltiin menossa himaan syömään.



Viivi ja Joonas meni mussuttamaan kebabbiaan ja me mentiin himaan paistamaan makkaraa. Syömisen jälkeen iski kauhee väsy. Tällä kertaa Juuso nukahti kaikki vermeen päällä :D Kerranki myös näin päin. Aamulla herättiin taas semi aikasin, vaikka olis saanu nukkuu pitkään. Tänään pidetään varmaan vaan hullu löllöily päivä. Juuson täytyy tehä jotain kouluhommia ja mä voin pelaa Angry Birdsiä, jonka Joonas hommas meille eilen. K'äyn myös ehkä vähän ulkoilemass ku sää näyttää aika kivalta. Jos saan aikaseks lähtee valosan aikaan. :D Illalla katomaan leffaa.

Viivi ja Nasse, kiva ku kävitte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti