21.2.2012

Fazer

Oltiin tänään Juuson kanssa käymässä Fazerilla. Se oli meijän seurakunnan laskiasreissu. Lähettiin ison porukan kanssa julkisilla kohti Vaaralaa. Vitsi se on kyllä ihme mestaa... Onneks meiltä päin pääsee sinne suoraan dösällä, eikä tarvii kauheesti kikkailla. Jos ei oo koskaan aikasemmin sinne menny, voi kyllä olla vaikeeta löytää perille.


Tää oli mun viides kerta Fazerilla. Heheh... Juusolle eka. Kävin ekan kerran ala-asteella, toisen kerran 10-luokalla ja kaks kertaa meijän amisluokan kanssa. Toinen ihan huvikseen matikan maikan ansiosta ja jälimmäinen oli osa pakkaussuunnittelun kurssia. Tän päivänen kerta oli vähän tylsä, ei päästy yhtään sinne tehtaan puolelle. Kuunneltiin vähän historiaa ja katottiin tietenki se video Kallesta, joka on luokkansa kanssa Fazerilla. :D Lopuks päästiin syömään suklaata. Kun jengi alko olee ähkynä, lähettiin maistelupisteeltä pois ja tekemään ostoksia Fazerin myymälästä.



Ostettiin vähän tuliasia ja muutama pieni juttu. Sitten lähdettiin taas takasin kohti kotikulmia. Fazeriltahan saa aina kierroksen loputtua pienen lahjakassin, joka sisältää vaihtuvia Fazerin tuotteita. Tällä kertaa pussukasta löytyi tällästä:


Nyt löytyy huushollista ihan kiitettävästi pullaa ja kaikkee muuta makeeta... Onneks on tulossa Juuson syndet, jossa voi hyödyntää osaa herkuista. Pullaakin tuli itseasiassa ihan hyvään saumaan, kun yks mun kummeista on tulossa tänään käymään meille, eikä meillä oli muuta tarjottavaa ku kahvia. Noita pitkoja on kyllä kaks, katotaan miten saadaan toinen tuhottuu. Kumpikaan meistä ei oo mikään ihan suuri pullan ystävä. Ehkä laitan sen pakkasaan ja tarjoon joskus pikkubroidille, joka on aikamoinen pullapoika. :)

Nyt on pieni sulkaaällötys, yyyyh...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti