25.3.2012

Happy Hunger games!

Eilen saleilun jälkeen lähettiin Juuson kanssa viettämään päivää stadiin. Eka viikonloppu vuodenvaihteen jälkeen, kun ei oltu jossain kemuilemassa. Meijän stadiin lähtö kuitenki vähän viivästy, kun keskenkaiken mun meikkausoperaation, mun nenästä alko tulee verta iiihan törkeesti! Se alko ihan randomisti ja samantien alko vuotaa tosi paljon vaik yleensä alkaa pikkuhiljaa. Sitä verenluovutusta kesti puol tuntii, kunnes sain sain tainnutettuu jääpaloilla ja paperilla. Meijän eteinen ja vessa näytti aika verisiltä. Vuodatuksen jälkeen oli vähän heikko olo, mut lähettiin kuitenki kohti stadia ja Aasia marketia. Tehtiin sieltä muutamat pikaset ruokaostokset ja mentiin Kokomoon, jonne meillä oli pöytävaraus viideltä.





Kokomo on yks Cityn SYÖ! kamppiksen paikoista. Siellä on kaks kybän tarjousta. Juuso otti Kapu pork annoksen ja Tiki cheese saladin. Ihan hyvää oli ja ruuat tuli tosi sukkelaan, joka oli tosi jees kun meillä oli nälkä. Onneks varattiin pöytä, muuten ei varmaan oltais päästy syömään. Sama juttu oli alku viikosta siellä Rymy-Eetussa. Tän kampanjan ajan raflat on tosi täysiä.

Syömisten jälkeen mentiin lunastaa liput Tennispalatsista illan leffaan, jonka jälkeen mentiin Sähkötalon Robert'siin kahville. Mä testasin Alpro soyaan tehdyn latten. Oli vähän kalliimpi, mut koska mä diggaan soijamaidosta, päätin testaa. Juuso otti ihan normi latten. Kahvit oli pakolliset ennen leffaanmenoa, kun oltiin aamulla herätty niin aikasin. :D



Reiluu tuntia ennen mentiin jo Tennarille venailemaan leffan alkua, joka alkoi 20.30. Oltiin menossa kattomaan Nälkäpeli. Ostettiin Aasia marketista leffaeväät. Tom yum maustettuja merileväpaloja ja kuivattuja maustettuja herneitä.


Erityistesti noi leväjutut on ihan meijän lemppareita. Sairaan hyviä, sopivasti potkuu ja ihanan rapsakoita. Hinta täällä Suomessa on kyl vähän ärsyttävä, n 3e 85 g pussukka, mut korvaa niin hyvin kaikenmaailman sipsit ja popparit, et ihan sama. Herkkua!


Nälkäpeli oli Tennari ykkösessä ja meillä oli paikat ihan hyvästä kohtaa, tosin vähän sivusta. Teatteri oli ihan täynnä. En tienny tästä leffasta etukäteen oikeestaan mitään.Vasta pari päivää sitten selvis, et se on oikeesti kirja... Hups. Tykkäsin kyllä, kuin myös Juuso. Mulle tuli mieleen Battle Royale, kun siinäkin nuoria tyyppejä menee jonnekkin mestoille, missä pitää tappaa kaikki. Tää nälkäpeli oli kyllä muutakin kun pelkkää verta ja väkivaltaa, niitä ei edes paljon näytetty, kun leffa tais olla k12 tai jotain. Hyvä leffa, kannttaa tsekkaa!

Leffan jälkeen lähettiin valumaan kohti steissiä ja sitten junalla kotiin. Tänään aamulla oli kiva herätä ilman darraa, kun niitä on tässä lähiaikoina ollu aika paljon. :D Yöllä oli tullu lunta ja nyt mää on valkosena. On sanonta että uusi lumi on vanhan surma, luulen et se pitää paikkansa nytkin, eikä tää oo mikään takatalvi. :) Kohta pääsee ajaa jo fillarilla!

4 kommenttia:

  1. upee banneri :)

    www.karoliinac.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Mä aina vähän välii vaihan sitä ku niit on kiva tehä :)

      Poista
  2. heeeei mun blogissa ois sulle tunnustus :)

    mmarmmar.blogspot.com

    VastaaPoista