25.4.2012

Torikahvilla

Ompas taas ihana sää! Kevät on aika jees. Nukuttiin aika pitkään (mua kyl väsytti edelleen), jonka jälkeen Juuson äippä ja veli tuli hakee meitä ja lähettiin ajaa kohti Hakaniemeen. Mentiin käymään Aseanic Trading OYssa, joka sijaitsee kolmannell linjalla. Hakaniemessä on monta Aasialaista ruokakauppaa, mut toi on mun mielestä paras hinta/laatusuhteeltaan.

Käytiin myös kiertämässä vähän Hakaniemen hallia, se on ihana ja sieltä saa kaikkii hyviä juttuja. Me ostettiin Juuson kaa broilerin sydämiä kokeiluun. Oli halpoja ja näytti hyviltä. Hallin jälkeen mentiin Hakaniemen torille kahville.


Hakaniemestä lähettiin ajaa Kaivariin, ihan huvikseen. Stadissa on niin siistii vaan kruisailla tai käppäillä kun on hyvä sää. Oli oikeesti aika lämmin, vaik luulin et merenrannassa olis kylmä. Pysähdyttiin, kun bongattiin et Helsingin jädetehtaan kiska oli auki. Päivi, Juuson äiti tarjos meille jätskit. :) Otettiin Juuson kaa puokkiin banaanijäde, Luukas otti päärynää.




Äsken tultiin himaan ja tehtiin niitä just ostettuja sydämiä. Paistoin ne pannulla ja maustoin suolalla, valkosipulilla ja tuoreella basilikalla. Kaveriks oli tuoretta parsaa. Broiskun sydämmet oli hyviä, ne näytti ihan pieniltä suklaamunilta hahahah. :D Vois ostaa joskus uudestaankin, jos vaan jostain löytyy. En oo aikasemmin bongannu mistään, tosin en oo kyllä ettinykkään. Kuvia annoksista ei oo, kun ne meni niin nopee.

Kohta vois vielä mennä nauttimaan ihanasta säästä ja sitten illalla salille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti