20.8.2012

Youtube

Kun on saikkua, hajottaa ja on kattonu jo parisen kymmentä jaksoa Pokémoneja, on aika sukeltaa YouTuben ihmeelliseen maailmaan. Selkä on jo vähän paremmassa kunnossa mut nyt flunssaa pukkaa.


Miks Ruotsalaiset osaa tehä aina sellasta musaa, joka pyörii päässä ikuisuuden ja on tarttuvaa? Mä en oo ihan varma, et diggaanko mä tästä vai en. Muuten jees, mut noi emoräyhät tuol välis ei kauheesti nappaa. Tää olis kyl jees Myötätuulirockissa.


Löydettiin yks päivä Juuson kaa tällänen hahahha... Ihan paras.


Heheh kissat on höpsöjä.


Tää video on kans aiheuttanut aika paljon hajoilua tässä taloudessa.


Nonii, nyt lähen hankkimaan kankaita rinkan suojapussia varten. Mami auttaa ompelussa, en osaa. :D Lähtöön ei oo enää kauaa. Tällä viikolla tiedossa rinkan pakkailua. Soitin aamulla sinne fysioterapiaan ja sain ajan reilun kuukauden päähän. Kun sanoin, et oon lähössä Lappiin perjantaina sieltä kehotettiin hakemaan joku tokihommeli. Käyn hakemassa sellasen keskiviikkoa.

Olikohan tässä postauksessa mitään järkeä?


2 kommenttia:

  1. toi kissavideo oli just paras. Ainakin se kohta (viiden minuutin paikeilla), jollon ne kissat kiipeili seinää -> tuli mieleen vaan Tuomas ja Joni. Ne varmaan näyttää just sellasilta ku ne kiipee. Kantsii kattoo ;)

    VastaaPoista