18.1.2015

Matkamessuilla

Ihanaaaaa, viikon duunit tehty ja vkl vapaata! Sen kunniaks halusin tehdä jotain kivaa. Reissu lähenee, joten mikä parempaa kun lähtee kasvattaa matkakuumetta Matka2015 -messuille. Uskalsi lähtee kun tietää, että kuumeeseen saa lääkettä ihan kohta. Oon kerran aikaisemmin käyny matkamessuilla mun faijan kanssa. Siitä on muutamia vuosia. Nyt mentiin samalla combolla. Mä en oo todellakaan ainoo meijän perheessä, joka kärsii kroonisesta matkakuumeesta ja on hulluna matkusteluun...





Finnairin osastolla oli näytillä malli Fiskille tulevasta uudesta konetyypistä, a350. Lentsikkabongarina tätä on odotettu. Nää pitäis tulla käyttöön tänä vuonna. Myös lentokonesiivoojana ootan tätä aika paljon! Saa olla ihan ekojen joukossa tsekkaamassa uutta konetta ja muutamat vanhat romut lähtee näiden tilalta veke.

Messujen kiinnostavin osio oli Aasia. Ei varmaan yllätä. Toisena Karibia, jonka messualue oli tehty siististi. Karibian osastolta löytyi tuttujakin. Riku, mun duunikaveri lentokentältä, joka opiskelee matkailua tällä hetkellä.


Käytiin myös pikaisesti Suomalaisten viinitilojen osastolla. Suomestakin löytyy ihan hyviä ja jänniä viinejä, mut on harmillista että niitä ei pahemmin saa esimerkiksi Alkosta. Mun lemppari on ehdottomasti Hermannin Viinitilan skumpat. Niitä on tullut maisteltua ennenkin muutamilla messuilla. Esimerkiksi Elmassa.




Pienien viinimaistelujen jälkeen osuttiin sopivasti paikalle kun Antti Helin kertoi Thaimaan parhaista saarista. Sehän oli just passeli, kun juuri niille suunnille ollaan lähdössä reilun viikon päästä. Minne Thaimaassa -sivusto on tullut tutuksi näitä Thaimaan reissuja suunnitellessa. Helin on sivuston pääpahis. Hyvä sivusto.


Aika messuilla hurahti nopeesti. Oltiin mestoilla jo ennen puoltapäivää ja lähettiin vasta iltapäivällä veke. Tällä kertaa en haalinut yhtään esitteitä mistään, tää oli enemmänkin tälläinen fiilistelyjuttu. En mä vieläkään oikein käsitä, että reilun viikon päästä ollaan jo lentokonetällä ja valmiina lähtöön. Pitäisköhän alottaa jo pakkaaminen kun se on aina se ärsyttävin homma? Jos ei tulis sitä kuuluisaa pakkausahistusta edellisenä päivänä. :D Eihän sinne ees pahemmin mitään roinaa tarvitse. Tärkeimmät on bikinit, maski&snorkeli ja kalastuskamat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti