15.10.2015

Uus tukka & Rapujuhlat

Mennään heti otsikon ensimmäiseen aiheeseen... Viime viikolla mä päätin, et alkaa taas olla vähän liikaa tyvikasvua ja et asialle on pakko tehä jotain. Monet varmaan tietää, et vihaan käydä kampaajalle, oon sitä täällä blogissakin useesti toitottanu. Kotivärjäys on kuitenki alkanu aiheuttaa mulle inhottavia iho-ongelmia, joten se on joko mentävä kampaajalle tai annettava tukan elää ihan omaa elämää. Valitsin ensimmäisen. Viime viikko oli muutenkin pitkästä aikaa sellainen Panosta joskus myös itseesi -viikko. Ostin pari kappaletta uusia vaatteita, kävin yksin kahvilla ja hoidin letin kuosiin. Sain ekan positiivisen kampaamo kokemuksen alkukesästä kun marssin ihan meidän lähellä sijaitsevaan Kotoon. Tälläkin kertaa kaikki meni nappiin, tylsää ei ollut ja tukkakin just sitä mitä toivoin. Voin siis sanoa, että Kotosta tulee mun vakkaripaikka.


Tukasta lähti muutamat sentit veke ja väristä tuli vähän tummempi. Tykkään ihan vaaleesta tukasta, mut halusin kipeesti jotain uutta. Itse ainakin tykkään lopputuloksesta. Väri on jokseenkin sama kun mun oma väri, joten nyt sitä tyvikasvuakin saa jopa vähän tulla. Vielä kertaalleen, TYKKÄÄN!

Perjantaina järkättiin Juuson kanssa rapukemut meillä. Alkuun oltiin puhuttu että perhopoitsut tulis tekemään meille perhoja, mut sit illan plääni muotoutuikin rapujuhliksi. Juuso oli päivän töissä, kun mä valmisten illan juttuja. Alkuillasta Miikka ja Aki tuli martsariin, käytiin yhessä alakerran Jyväsessä yksillä. Kun Juuso tuli töistä, siirryttiin yläkertaan rapujen pariin. Miikka oli tuonu mukanaan teemaan sopivia laulujakin...Myös Jani liittyi seuraan vähän myöhemmin ja kerkes vielä rapuapajille. Kaikki kauhisteltiin litran vodkapulloa, että ei se ihan varmana mee. (eikä tarviikkaan mennä) Mut jotenkin se vaan illan mittaan katos johonkin... Vaikka oli puhetta että perhojensidonta jätetään toiseen kertaan, innostu jäbät kuitenki väsäämään muutamat flyygat.

Oli tosi hauska ilta ja se kestikin lähes aamuun asti... Jani lähti vielä aamuyöstä himaan, mut Miikka ja Aki jäi meille. Oltiin kyllä varoteltu että Klippanilla nukkuminen on aivan hirveesti, mut eipä se näyttäny Miikkaa haittaavan. Aki nukkui lattialla, eikä sekään ihan mukavin vaihtis oo. Seuraavana päivänä oli aikamoinen hedari. Ihan syystä. :D Se ei kuitenkaan hirveesti menoa onneks haitannu. Jaksettiin vielä illasta lähtee Juuson äipälle istumaan iltaa. Sieltä tosin lähettiin ihan hyvissäajoin nukkumaan.

Mä oon nyt taas alottanu maanantaina Calcuksella. Taas on vähän totuttelemista tälläseen perus toimistorytmiin. Teen niitä hommia nyt reilun viikon ja sitten taas takaisin kentälle. Tuleva viikonloppu on pyhitetty täysin kalastukselle. Nyt on moneksi viikonlopuksi kauheesti kaikkee tekemistä. Ihan kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti