21.7.2017

Pari viikkoa Pohjoisessa

Heinäkuun alku vietettiin taas pohjoisen Norjan kauniissa maisemissa. Kolmas päivä tätä kuuta lähettiin kruisaamaan. Mentiin yhdellä rykäyksellä koko reilun 1300km matka. Tai joo, muutama tauko tietenkin mut ei tällä kertaa jääty mihinkään matkan varrelle yöksi. Jopa mä jaksoin ajaa ihan hyvin siivun matkasta ja pysyin jopa ihan hereillä... :D Juuso ajoi koko Suomen pätkän, mä hyppäsin rattiin Haaparannalla ja ajoi Ruotsin osuuden. Juuso sai Norjan kiemuraiset vuoristotiet. Mä aloin siinä vaiheessa sammahtaa pelkääjänpaikalle.

Vietettiin vähän vajaa kaksi viikkoa. Meillä oli suuret suunnitelmat vaihtaa maisemaa pariinki otteeseen, mut ne kariutui huonojen olosuhteiden vuoksi. Oltiin ekoissa maisemissa vähän pidempään mitä alkuun suunniteltiin. Loppureissulla jäätiin vielä Ruotsin puolelle vähäks aikaa. Toisen blogin puolelta löytyy tarkemmat matkakertomukset. Norja on ihana paikka... Sieltä on aina vaikee lähtee pois. Haikeeta kattoa näitä kuvia.


Reissu oli onnistunu, vaikka loppupuolella tukin aikamoista säätöä säiden ja muiden olosuhteiden kanssa. Muuten oli hyvä fiilis kokoajan. Oli jännää olla pitkästä aikaa Juuson kans ihan kahdestaan reissussa. Nähtiin me kyllä tuttuja, mut pääasiassa vietettiin aikaa kaksin. Ollaan viimeaikoina tehty näitä pidempiä reissuja isommalla porukalla. Tää oli paluu vanhaan. Ekan kerran tehtiin tällänen pohjoisen reissu kesällä 2014. Sen jälkeen on ollu vaikeeta edes kuvitella kesää ilman että lähtee kauan pois. Toivottavasti päästiin jatkossakin matkustamaan. Kummallakin alkaa kohta opiskelut, joka voi vähän vaikeuttaa mut eiköhän me jotain keksitä. On ihan kreisiä kuinka jotain harrastusta voikaan fiilistellä niin paljon. On tää vaan niin parasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti