22.8.2017

Kuun vaihteen seikkailut

Reissua on pukannu tänä kesänä toisensa jälkeen. Sehän mulla oli tarkotuskin. Alkuperäisestä suunnitelmasta oon kuitenkin vähän poikennu. Jäin lentokentältä extraks heinäkuun alussa. Olin aatellu et oon koulun alkuun saakka tekemättä töitä, mut kävin sit lopulta tekee aina sinne tänne muutaman vuoron. Sen verran et sain vielä vikat pikkumassit kerrytettyä. Ja miten nyt reissuiltani ehdin. Heinäkuun alun jälkeen kerettiin olla eilu viikko himassa kun lähettiin uusiks Norjaan. Vaati pientä suostuttelua. Kiva kun pääs käymään myös Finnmarkin alueella tänä kesänä. Piti käydä siellä jo ekalla reissulla, mut jokien olosuhteiden takia piti perua.


Finnmark on kyllä omalla tavallaan tosi hienoa mestaa. Ei yhtä jylhää kun vähän etelämmässä, mut omalla tavallaan siistiä. Kasvillisuus siellä on sellaista pohjoista ja ihanaa. Ihan kun olis jossain satumaassa. Finnmarkissa oltiin viikko. Jo takastulo matkalla mulla iski pieni paniikki. Seuraavaan reissuun olis enää ihan muutama päivä ja siihen pitäis alkaa kans valmistautua. Piti pakata rinkkaa, tehdä ruokaostokset ja tsekkaa muut välineet. Iiiiiiik. Hyvin kaikki meni kuitenki ja uuteen reissuun pääs lähtee hyvillä mielin!

Oltiin jo keväällä puhuttu mun tytsykavereiden kanssa et tehtäis joku yhteinen vain tyttöjen kalareissu. Nyt oli sitten sen aika. Elokuun ekana sunnuntaina lähettiin kruisaamaan kohti Käsivarren erämaa-aluetta. Pääsin pitkästä aikaa kantaa rinkkaa ja vetää vaelluskengät jalkaan. Rinkka on ihan uusi Fjällrävenin 75l Kajka. Tykkäsin kovasti! Rinkka paino yli 30kg ja jaksoin sen ihan hyvin. Oli siistiä huomata taas kehitys itsessä. Vielä joitain vuosia sitten 25kg oli ehdoton limitti, mut nyt tää paino meni ihan hyvin. Ei se toki mukavaa oo kun yli puolet omasta painosta on selässä, mut vaan lähinnä siks kun iho menee aika herkäks kun rinkka painoo alaselkää/lantioo. Jaksamisessa ei ollu kuitenkaan mitään. Jes, voitto.
Myös tyttöjen reissulla oltiin viikon verran. Rentoo meininkiä, kalastusta, pitkiä yöunia ja hyviä keskusteluita kaakaokuppi kourassa. Mä en oo ikinä tuntenu oloani hirveen hyväks tyttöporukassa, mut yritän kokoajan opetella sitä enemmän. Mulla ei oo kauheesti ollu tyttökavereita, eikä varsinkaan tällästä neljän tytön porukkaa. En osaa selittää mikä siinä on. No anyway, kivaa oli kuitenki ja koitetaan jatkossakin järkkäillä tälläsiä reissuja.

Paremmat höpötykset molemmista reissuista löytyy toisen blogin puolelta. Finnmark eka osa, toka osa & Käsivarsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti