16.9.2010

IIIK!

Huomenna inssi... Jännittää. TAi ei ehkä jännitä, mut ahistaa. Pelkään, et ei mee läpi. Eikä sekään muuten haittais, mut mun rahat loppu ku sain jo 5 ajotuntii lisää. Ne makso sellaset kevyet 217e! Jee. Tän päivän ajotunnit meni ihan ookoosti, ainakin loppua kohti. Toivotaan parasta, et huominen menee hyvin. Aluks klo 7.00 ajotunnit ja sit se on menoo...

Kohta alkaa taas Rakkautta & Anarkiaa -leffafestarit. Mulla on liput kahteen leffaan, mut mietin, et vois ehkä hankkia lisääkin. Moni leffa kuulostaa niin kiinnostavalta. J:llä on liput tosi moneen, mut kaks käydään yhessä kattomassa. Molemmat niistä on Japanilaisia.

Eka niistä on Love Exposure, joka kestää kepeet NELJÄ TUNTIA! Oho, voi tulla vähä peba kipeeks. Toivottavasti on sen arvosta. Ainakin kuvausta luettaessa tuntuu siltä että on!

Toinen on Crows Zero II, jonka eka osa käytiin kattomassa samoilla festareilla viime vuonna. Siitä ainakin tykkäsin! Hyvää mätkintää ja läppää.

Nyt samoihin aikoihin alkaa Cityn SYÖ!Helsinki -viikot. Niitä oon odottanu keväästä asti kun edelliset viikot loppu. Jeahhh! Vois leffojen yhteydessä käydä myös syömässä. On taas hyvän kuulosia tarjouksia, vaikka iso osa on samoja ku aikasemmin. Copacabanan pihvitarjous ei ainakaan voi pettää, joten se on pakko käydä herkuttelemassa.

Huomasin muuten, et tänään ollaan J:n kanssa oltu yhessä 4v ja 3kk! Tulipas muuten hassu postaus, ku ei oo kuvia. Oon nyt täällä Cityllä, eikä mul tietty täällä mitään kuvii oo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti