2.9.2012

Himassa

Täällä taas! Tultiin eilen illalla ysin jälkeen himaan reilun viikon reissulta. Takana noin 120km vaellusta, muutama tunnoton varvas, kroppa mustelmilla mut fiilis mahtava. Vähän toki masentaa tulla taas Lapista pois. Lappipostaus tulee kunhan saan päätettyy julkastavat kuvat. Ainiin, selkä kesti!


Himassa ootti kauhee kasa postia. Ilosina ylläreinä tuli Glorian Ruoka&Viini lehti, jonka tilasin vähän aikaa sitten. Vuoden tilaus 36e, sisältää 8 numeroo ja ihan kivan tilaajalahjan. Samalla tuli myös pari levyy, jotka tilattiin Juuson kaa just ennen Lappiin lähtöö.



Nyt kuuntelussa on ollu lähinnä toi Enskan uusin, koska se pitäis jotenki saada sisäistettyy ennen keskiviikon keikkaa. Just tällä hetkellä soi kuitenki Monroe. Tää on tosi jees levy!

Juuso on töissä ja mun pitäis alkaa purkkaa rinkkaa... Yyyh. Onneks lähes kaikki ruuat meni, et niistä ei tarvii murehtia, mut kaikki ihanat savulta (ja kaikelta muulta) haisevat vaatteet pitäis saada pesuun. Kai se on vaan pakko alkaa toimimaan, et ei jää krääsät lojumaan. Musat täysille ja hommiin. On muuten siistii kuunnella musaa taas 9 päivän tauon jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti