14.12.2012

Nukkumatti lomalla

Kun herätykseen on enää vartti aikaa, pitää varmaan jo luovuttaa. Sellanen yö. Nukkumatti taas jossain karkuteillä, tai sit sillä on jotain mua vastaan. Nyt pikkusen sekava olo, tuntuu kun olis syöny aamupalan kahdesti samana päivänä kun ei oo nukkunu välissä yhtään. Tähän vielä kahvit päälle niin paha olo on varmasti taattuu. Pakko juoda, et vähän ees piristyy.


Kyl yleensä kun tiedän, et seuraavana päivänä on aikanen herääminen, uni ei tuu helposti mut ei se koskaan ennen oo ihan täysin ollu poissa. Yleensä nukun sillon edes muutaman tunnin. Mua oikeesti pelottaa, et mitä tulee tän päivän 10h duunivuorosta. Eniten mua pelottaa se kun oon kuski, täytyy olla kauheen skarppina kun ajaa kentällä.

Salee kun tuun himaan, nukahdan heti. Tarkotus oli mennä jouluostoksille mut se saa varmaan jäädä. Sit kun otan kivat päikkärit siinä kuuden tienoilla niin ens yöstäkin tulee varmaan uneton. :D Jee kiva kierre. Nukkumatille vaan terveisiä, et vois tulla jo takas lomilta. Kiitos.

2 kommenttia:

  1. Löysin sun blogin joku aika sit kun googletin, josko yhestä Negativen keikasta löytyis kuvia, hahah. Noh ei löytyny kuvia, mut tykkään sun blogista tosi paljon! Kirjotat arkisistaki asioista mielenkiintosesti.

    Toi nukkumatin lintsailu on täälläki aika tuttuu. Toivottavasti ens yö on sulla parempi!

    Ei täs mun kommentis ollu mitää pointtia, mut aattelin jättää viestin kerta käyn tääl välil lukemassa! Hyvää talven jatkoa. :)

    -Kata

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos tykkäät! Heheh jos olisin kirjottanu blogia joskus 10 vuotta sitten, olis ihan varmasti löytyny kuvia Negativesta :D

      Talven jatkot ja joulun odotukset sinnekkin!

      Poista