2.2.2013

Hummani hei

Sairasteluista selvitty. Eilen koitti taas perjantai ja päivä jolloin Juuso tuli bäkkiin. Heräsin aamulla 5.50, ihan ilman herätyskelloo. En salee saanu oikein nukuttuu kun tiesin et Juuso tulee "kohta". :D Tää oli eka perjantai kun ihan oikeesti odotin sitä tosi paljon, enkä vaan vammastellu, että on vaan pari päivää aikaa.

Vähän jälkeen kuusi lähdin pikaiselle aamulenkki pitkästä aikaa. Vitsi että teki hyvää! Söin aamupuuroni rauhassa ja laitoin itteni ilman kiirettä valmiiks töihin lähtöön.


Töiden jälkeen treffasin Lotan Herttoniemessä, se oli menossa hakemaan omaa miekkostaan, Juhaa, pois Santahaminasta. Menin mukaan, Juuso pääs kätevästi samalla kyydillä. Jätkien lomille pääsy viivästy pikkasen, joten metiin Lotan kaa syömään juustohampparit Hertsikan mäkkiin. Oltiin molemmat ihan täpinöissä kun ei oltais jaksettu venaa. :D Sitten Santiksesta tuli viestiä, et nyt voi tulla.

Tultiin Juuson kaa himaan. Mä väsäsin meille mätöt. Paistoin kunnon pihvit. Painoi yhteensä reilu 500g. :D Ensin piti tietenki pitää kunnon halihalipusipusi tsembalot. Perus!



Pihvit oli hevosen ulkofilettä. Herkkua! Kylkiäisenä bataattia ja kermaista sinihomejuustokastiketta. Ruokajuomana Gran Sangre de toro punaviiniä. Kaikki toimi kivasti yhteen. Kiitos muuten Esalle ja Jonnalle joululahja viinistä. :)



Väsy tuli aika nopeesti syömisen. Varsinki tol yhellä inttijäbällä... Olis ollu kiva valvoo vähän pitempään, mut ei voi mitään. Mentiin nukkumaan joskus klo 23 aikaan jo. :D Tänään nukuttiin vähän pitempään sentään, ehkä illalla jaskaa sit vähän paremmin. Tälle päivälle on tiedossa vähän asioiden hoitamista. Saadaan auto lainaan. Päästään vähän kruisaamaan pitkästä aikaa. Oon viimeks ollu ratissa ennen jouluu lentokentällä. Toivottavasti menee nappiin!

Ihanaa kun Juuso on kotonaaaaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti