5.2.2013

Kahviseuraa

Vietin viime yön jälleen Louhelassa. Porukat oli Prahassa ja niitten sänky vapaana. Jouduin jättää taas salitreenaamisen, kun oon uudestaan kuumeessa. Oli ihan kiva mennä sairastamaan sinne missä on muitakin. Palautin samalla lainassa olleen auton ja toin Veeralle vanhoja Cosmoja. Tänään aamulla lähdin töihin sairasteluista huolimatta. En viitti olla pois kun on hommia.


Duunissa oli aika huono olo. Palelsi niin pirusti. Toimistolla on muutenkin kylmä ja siihen viel kuume päälle. Onneks työpäivä oli suhteellisen nopeesti ohi ja pääsin tulee kotiin lepäilemään. Ärsyttää kun ei pääse salille kun olis draivi päällä, mut ei voi mitään. Nyt on pakko vaan levätä.


Mikko ja Esa tuli pitämään mulle seuraa. Se vähän piristi mun fiilistä, joka on ollu tällä viikolla aika huono. Tarjosin jätkille kahvia ja sulkaakeksejä. Oli oikeesti tosi mukavaa saada kivaa juttuseuraa. Kiitos!



Tosiaan tällä viikolla on ollu mieli jostain syystä tosi maassa. Osasyynä varmaan tää sairastelu, mut myös ikäväahdistus on aika korkeella leveleillä. Viime viikko meni ihan kivasti, vaikka olikin ikävä. Se oli sellanen hyvä ikävä. Nyt taas ilman Juusbee oleminen tuntuu ylitsepääsemättömön vaikeelta... Kyl se taas helpottaa kun tulee viikonloppu, mut pakko tähän viikkoahdistukseen on saada jotain helpotusta.
Juusolta tuli äsken viestiä. Sillä on onneks menny ihan kivasti tänään!

Nyt buranaa naamaan ja nukkumaan tätä tautia pois... Toivottavasti huomenna on parempi päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti