4.7.2015

Happy Joe, happy me

Huh, selvisin eilisestä helteisestä duunipäivästä! Oli pitkästä aikaa niin kuuma, että oikeesti meinas läkähtyy. Työtahtikin hidastui kun kroppa ei enää kunnolla toimi noissa lämmöissä kun pitäis tehä nopeita hommia. Helle ja chillaus on ne jotka ainoastaan sopii yhteen. Vähänkö ootin sitä hetkee kun kello lyö kuus ja pääsee veke lentokentän alueelta. Me oltiin sovittu Juusben kans että mennään johonki jätskille illalla. Kun hyppäsin junasta (Vähä kätevä toi kehärata kun pääsee duuniin puolet nopeemmin kun ennen) veke Martsarin asemalla, huomasin Jyväsen terassilla tuttuja. Mami ja vanhat naapurit Louhelasta viittoili mutkin sinne suuntaan. Liityin seuraan, myös Juuso tuli mestoille ja sekä vähä myöhemmin Viivi ja Nasse, jotka oli kans kävelemässä siitä ohi.


Oltiin Jyväsessä muutama tunti ja jatkettiin sen jälkeen vielä ottamaan viimeiset auringonsäteet koko porukan kanssa Jokiksessa. Kävin sitä ennen nappaamassa himasta yhden Happy Joen messiin. Häppärin Organic siideri on ihan paras kesäjuoma. Arska ei kauaa kerenny lämmittää ennen kun laski puiden taakse. Tuli jopa vähän viilee. Mentiin vielä hetkeks hengailemaan porukoiden parvekkeelle. Siellä on aina lämmin.



Tää viikonloppu on vapaata. Oon koko kesän yrittäny pitää vapaat just viikonloppuna. Vaikka vklp sais vähän enemmän rahaa (siis sunnuntaista), en oo halunnu tehä niitä. Hullun kiireistä menoa. On kätevää olla extrana kun voi ite päättää millon tekee työnsä. Tää on myös harvoja viikonloppuja kun en oo kalassa. Edellisen kerran taisin olla vklp himassa sillon kun mulla oli synttärikemut. Se onkin ainut "vapaa" viikonloppu kevään lopusta tähän hetkeen. :D Himottais kyllä mennä johonkin, mut sovittiin että pidetään tää viikonloppu kalastuksettomana, samoin ehkä vielä ensi viikko. Perjantaina lähetään kuitenkin taas kolmeks viikoksi reissuilemaan. Kalastus on yllättävän rankkaa kropalle, ihan hyvä levätä. Tänään siis kesähengausta kavereiden kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti