10.4.2016

Kaveriporukalla Gotlannissa

Reissusta selvitty ja jokseenkin kotiuduttu. Tuntuu että aivot jäi jonnekkin Gotlannin rannalla kun paluu on tuntunu niin nihkeeltä. Yksittäisestä kalapäivästä saa mukavasti potkuu seuraaviin työpäiviin mut pidemmän reissun jälkeen palautuminen on jotenkin aina vaikeempaa. Kohti Gotlantia lähettiin kiirastorstaina. Vantaalta Turkuun, kamat toiseen Hannan ja Viljamin autoon, Turusta laivalla Tukholmaan, pieni ajomatka Nynäshamniin, josta lautalla Gotlantiin. Väsyneenä, mut onnellisena perillä pitkäperjantain iltana myöhään.

Alkuosa reissusta oltiin nelisteen. Muutamaa päivää myöhemmin myös Antti ja Veera liittyi seuraan. Geellä oli jo ihan kevät. Ei puissa lehtiä vielä tietenkään, mut kelit oli ihanan keväiset. Pääasiassa aurinkoa ja mietoa tuulta.
Painettiin pitkää päivää. Aamupäivästä kalaan ja pimeen tullessa takaisin mökille. Uni kelpas iltaisin aika hyvin. Ekojen päivien jälkeen kroppa oli niin rikki kaikesta heittämisestä ja aalloissa kahlailusta, että hyvä kun pysty koko hommaa tekee. :D Siitä se kroppa sit taas vetristy ja loppureissu meni mukavasti.

Mä oon niin onnellinen siitä et pääs taas kunnolla kalaan. Reissaaminen on parasta, samoin kalastus. Gotlanti on mahtava mesta. Oli kivaa olla siellä uudestaan. Paikat tuntui tuntui kotoisilta ja mieli lepäs kaikista muista jutuista.

Vajaa kaks päivää oltiin mestoilla ihan koko porukalla. Hanna joutu keskellä viikkoo lähtee lentäen pois kun työt kutsui Suomessa. Sen jälkeen oltiin viisisteen. Mä, Juuso ja Viljami oltiin saarella 7 kokonaista päivää. Siihen vielä matkustus päivät päälle. Paluumatkalla käytiin taas hengaamassa Tukholman akvaariossa ja syömässä. Kaikinpuolin hyvä reissu. Hirveen pitkään ei tarvii taas olla himassa kun seuraava reissu starttaa jo muutaman viikon päästä! Vähän ennen vappua käytetään tässä alkuvuonna kertyneet lomapäivät ja lähdetaan taas Ruotsiin. Kalajuttuja jälleen, mutta tällä kertaa joella ja ihan eteläisessa Ruotsissa. Jeeee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti