2.1.2017

Thaimaa 2016: Lumphini Park

Kolmantena päivänä lähettiin viettämään rentoa puisto päivää. Bankkarissa on monia eri puistoja. Me valittiin Silomin aluetta lähimpänä oleva Lumphini Park. Sinne oli ehkä noin pari kilsaa kävelyä meijän hotellilta. Aamusta mentiin taas altaalle, mut heti aamupäivästä oltiin jo ulkona ihmettelemässä.  Lumphini on iso puisto jossa hengaa vähän kaikenlaista sakkia. Perheitä, kaveriporukoita, lenkkeilijoita ja turisteja. Oikee keidas keskellä kaupunkia palmuineen ja kaikkine eläimineen. Siellä oli mukavaa viettää päivää ja olla hetki poissa kaupungin hälystä.
Mun ehdoton lemppari oli ympäri puistoo hengailevat varaanit. Siis niin ihania! Myös veden pinnalla pärskäsevät kalat oli tälläselle kalamuikkelille aika koukuttavaa katottavaa. Teki mieli mennä kalaan... :D
Auringon alkaessa pikkuhiljaa laskea, otettiin polkuveneet alle ja lähettiin kiertämään lampialueita. Polkuveneen vuokraus näytti olevan monien suosiossa. Hauskaahan se kyllä oli! Myöhemmin illalla puistoon pakkaantui vielä enemmän porukkaa, kun siellä alkoi ilmaiset aerobic tunnit. Myös ihan peruslenkkeilijöitä oli illasta enemmän.Kun oltiin vietetty päivä puistossa, oli illasta tietenkin nälkä. Niinku edellisessä postauksessa kerroin, ei Bankokissa tarvii nähdä nälkää. Ihan meidän hotellin hoodeilla oli monta kivaa katuruokapaikkaa. Tällä kertaa valittiin Kway chap koju. Nuudelisoppaa! Yks reissun parhaimpia ruokia.


Tää postaus jääköön nyt enemmän kuvapainotteiseksi. Aina ei jaksa kirjottaa paljon. Vielä parit tekstit aattelin vääntää Bangkokista ja sitten siirtyä rantaloma osioon. Voi voi, nyt kun kattoo taas ulos ikkunasta, toivois vaan olevansa edelleen noissa lämmöissä... Mä voin melkein tuntee sen vieläki!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti