5.9.2017

Same old, same old...

Nyt on taas se aika vuodesta ku saa hyvällä omallatunnolla alottaa matkakuumeilun... Kesän reissut on tehty eikä kiikarissa oo enää mitään suurempaa tälle vuodelle. Vai onko? Kummasti mä löysin taas itteni selaamasta lentohintoja pitkin Aasiaa. Noh, tuun elää tulevan vuoden ens kesäkuuhun asti opiskelubudjetilla, joten reissut täytyy ehkä skipata siihen asti. Tulee meillä onneks opiston kautta kaikenmoista reissuu, mut ei kyllä ulkomaille. Erilaiset Suomen luontokohteet tulee varmasti tutuiksi. Tän hetken matkakuumeilua ei yhtään auta se, et porukat lähti eilen loppukuuks Ausseihin... Vaikka tää opiskelu onkin kivaa ja mielenkiintoista, oon silti vähän kade!
Onhan tää mun elämä ollu viimeiset vuodet aikamoista matkaamista. Varsinkin siihen nähden et tulotaso on välillä oli köyhyysrajallakin. :D On tullu käytyy muutamat kerrat Aasiassa ja kalareissuja on tehty useempi vuodessa. Matkustaminen on vaan niin mahtavaa. Osana sen siisteyttä on myös siitä haaveilu ja matkojen suunnittelu. Vaikka ei olis yhtään reissua lyöty lukkoon, voi siltikin suunnitella reissuja. On kiva kerätä tietoo eri maista, mitä kaikkee niissä vois tehdä ja tietenkin reittejä kohteisiin. Aasiassa on edelleen monta paikkaa mitkä kiinnostais. Ja ihan sama homma on erilaisten kalastuskohteiden kanssa. Kartta vaan naaman eteen ja tutkimaan.

Jos kaikki menee hyvin, olis ehkä ens syksylle vähän pidempää reissua tiedossa. Sen onnistumiseen vaikuttaa tietenkin, et miten hyvin saa fyffee kerättyy sivuun ja missä tilanteessa elämä sit on. Työy yms. Ollaan vähän Pinjan kans puhuttu, et päräytettäis Aasiaan pariks kuukaudeksi. Mä olisin valmis lähtee vaikka puoleks vuodeks, mut luulen et se ei oo ainakaan näillä työkuvioilla mahdollista. Sen näkee sitten. Alustava suunnitelma kuitenkin olis et suunnilleen vuoden päästä mentäis. Tässä on hyvin aikaa kuumeilla..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti