20.11.2010

Kohta oon valmis!

Sinne meni viimenen päivä Cityllä! Tää oli kyllä mun elämän nopein ja kivuttomin syksy. Kolme kk meni tooooosi nopeesti. Alotin Cityn harjottelun 23.8, menin joka päivä noin ysiin ja pääsin noin puol neljä. Päivät meni über nopeesti ja yhtäkkii olikin jo marraskuun 19. Häh? Yleensä mun syksyt on kauheetä kidutusta koulussa ja päivien laskemista seuraavaan lomaan.

Nukuin edellisen yön huonosti ja eilen oli aivan törkee hedari, onneks sain jossain vaiheessa särkylääkettä ja hommat alko sujuu paremmin. Viimeistelin Tampereen ja Turun sivuja ja tein kaikki hommat niin et niitä voidaan jatkaa ku mä lähen pois.


Iltapäivällä mut yllätettiin kakkukahveilla ja valmistujaislahjalla! Oli kiva yllätys. Sydänkakkua, vähän niinku prinsessakakkuu, mut vaaleenpunasta, eikä vihreetä.


Puol neljän maissa lähin menee niinku yleensäkin, mut tällä kertaa hassuissa tunnelmissa, kun en ollu enää maanantaina tulossa takas. Mulla oli oikeesti kivat 3kk! Lähin kävelemään lumiseen Malminkartanoon, en kuunnellu ees musaa, mietin vaan kaikkee mitä kolmen kuukauden aikana on tapahtunu ja sitä et nyt mulla on kaikki mun ammattiin tarvittavat jutut käyty.

Lahjaksi sain pullon shamppanjaa! Hui en oo koskaan kunnolla maistanu oikeeta shamppanjaa. Viinimessuilla sain pienen maistiaisen, mut mun olin sen varran juonu jo muita viinejä, et makuasisti ei ollu ihan kohillaan.


Tää on tarkotettu mun valmistujaisiin. Juhlathan mulla on tulossa kohta, mut mä aijon avata ton vasta sitten mun oikeena valmistujaispäivänä, kun on todistuskin kädessä. Kiitos lahjasta ja kivasta ajasta Citylle!

Tulin himaan kauppareissun jälkeen noin viideltä, enkä ehtiny olemaan paikalla ku ehkä vartin. Lähettiin J:n kanssa töihin Kanniston yökahvilaan. Meillä on siellä kerran kuukaudessa sellanen FoodNight juttu, jolloin tehään erimaiden ruokia. Tällä kertaa vuorossa oli Venäjä, eli zakuska ja pelmenit.


Tänään on tiedossa jouluoluiden maistelua ja pientä purtavaa. Mä kirjotan varmaan niistä olusista sitten pienen jutun tännekkin! Paitsi jos huonosti käy, tänään ei oo mitään maisteluja, koska meidän säätäjä-Pyry särki kätensä eilen, eikä oo vielä tietoa joutuuko se jäädä sairaalaan. Käsivarsi meni siis poikki ja ihan mutkalle. Nyt sitä ollaan oikomassa lastenklinikalla. Toivottavasti kaikki menee hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti