9.11.2010

Viimesiä viedään

Eilen oli mun työharjotteluajan viimenen deadline. Tänään tehtiin vielä viimeset korjaukset ja nyt on lehdet painossa ja ne on luettavissa perjantaina! Huomenna mulla alkaa 3 päivän loma. Sitten onkin enää ensiviikko harjottelua jäljellä. Aika on menny tosi nopeesti ja tavallaan on vähän haikee olo, kun joutuu lähtemään. Työntekeminen on ollu aika helppoo ja kivaa ja oon saanu positiivista palautetta esim. nopeudesta. Mua hävetti ihan sairaasti tulla tänne, ku olin haastattelussa sanonu, et oon yleensä aika nopee ja sit mun InDesign koe meni ihan perseelleen. Syytän siitä kyl vähän kesäkankeutta, mut noloo se oli silti...

Muutaman viikon päästä mä aijon juhlia. Todistuksen saan luultavasti vasta 22.12 ja se on niin lähella joulua, että juhlia ei sillon voi pitää. Mä juhlin siis ilman todistusta, joka on tavallaan vähän tyhmää, mut minkäs teet. Kohta mulla on oikee ammatti ja sitä on syytä juhlia. Jostain syystä musta vaan tuntuu jotenki turhalta juhlii. Oon myöhässä muista luokkalaisista, eikä oo muutenkaan kovin juhlallinen olo ja musta tuntuu, et muutkaan ei oo mun tulevista juhlista yhtään innoissaan niinku ylioppilasjuhlista tai rippijuhlista ollaan. En tiiä, ehkä se on vaan mun tyhmää luuloa.

Mua äsyttää myös, et uus arvostelu (1-3 ennen oli 1-5) teki mun todistuksesta tyhmän. Ennen mun todistuksessa oli paljon nelosia ja vitosia, mut nyt on aika paljon kakkosia, niinkun aika monella muullakin. Lyötyyhän sieltä muutama OS (=osallistunut opetukseen), vaikka oon ne työt tehny. Mulla oli ostasta niistä kyl aluks ihan oikeet numerot, mut sit ne muuttu. Maikka joka ne on laittanu, ei oo enää meijän koulussa. Mur. Onneks arvosanoja ei katota meijän alalla kauheesti.

Noniin angsti pois. Toivon, et mun juhlista tulee kivat! Täytyis keksii jotain hyvää tarjottavaa, josta riittää monelle. Mulla on pari ideaa, mut en tiiä onnistuuko ne. Haluun ite tehä mahollisimman paljon.

Sitten pukeutuminen. Haluun laittaa mekon ja mullahan on yks just sopiva. Sain sen synttärilahjas Henkalta ja Riikalta ja käytin sitä vanhojen tansseissa viime talvena.


Ärsyttävän erikokosia kuvia... Kelasin siis laittaa ton ilman hanskoja, rusettia ja tota pitkää pitsialushametta. Rusetin vaihdan varmaankin vyöhön ja alushameen sellaseen, joka ei näy. Sitten ehkä laitan jonkun boleron tohon päälle, koska en edelleenkään tykkää vilautella käsia. En oo vielä päättäny kenkiä tai sitä sitä laitanko mustat vai ihonväriset sukkikset. Täytyis ehkä kokeilla joku päivä. Hiukset jätän varmaan vaan auki ja ehkä pistän (tai laitan jonkun muun pistätään..) vähän kikkuroita. Toinen mekko vaihtis olis toi sama malli, mut kirkkaan punasena mustilla pilkuilla. Se on kyllä jo niin nähty kaikkien muiden valmistumis/ylppärijuhlissa, et ehkä en laita sitä.

Huomenna, koska on vapaata, mä ajoin mietiskellä kunnolla kaikkia tarjoilujuttuja ja muitakin järjestelyitä. Kemut pidetään meillä himassa, eikä meillä oo kauheesti tilaa ja oon kutsunu aika paljon porukkaa. Katotaan mitä käy. Aijon myös mennä jo aamupäivällä salille, kun kerrankin viikolla pystyy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti