23.8.2014

Helsinki night market

Tällä hetkellä on meneillään Helsinhgin juhlaviikot ja stadissa tapahtuu kaikenlaista. Torstaina oli taiteiden yö, joka me tällä kertaa skipattiin. Oltiin sillon koko yö kalassa. Tultiin vasta eilen aamulla suunnilleen seiskalta himaan. Nukuttiin muutama tunti ja alettiin sen jälkeen tehdä lähtöä Teurastamolle, jossa oli aasiasta vaikutteita imenyt Helsinki night market. Olo oli aika sekava edellisten "yöunien" jälkeen, mutta onneksi tuli lähdettyä mestoille.



Teurastamon pihassa oli monia erilaisia kojuja, joista sai herkullisen kuuloisia ruokia. Oli grillimättöä, burgereita ja muutamia erilaisia itämaisia kojuja. Ympärillä leijuva tuoksu toi oikeesti mieleen Thaimaan iltamarkkinat. Me oltiin nyt keskellä päivää liikenteessä, mutta tää olis varmaan ollu siisti myös illalla!








Muutamat maistiaiset ostettiin yhdestä thaikojusta, jonka jälkeen mentiin syömään HO's foodiin, joka on Teurastamolla ihan vakituisesti. Se tarjoaa Kiinalaista katuruokaa. Annokset oli ihan törkeen hyvät ja aasiassa matkanneena voin kyllä sanoa, että maku oli aika autenttinen. Käääk, nyt tulee matkakuume!



Tapahtuma oli tosi jees! Musta on siistiä miten Helsinki kehittyy kokoajan tän tyyppisissä jutuissa. On kaupunkifestareita ja ravintolapäivää jne. Ravintolapäivä varsinkin on musta siisti juttu. Ite en oo käynyt kun kerran, mutta ehdottomasti pitää vielä joskus käydä uudestaankin. Joskus vois ehkä itsekkin osallistua jollain hauskalla ruokaidealla. :) Täytyykin alkaa miettiä jotain!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti