20.12.2014

Venähtäneet after workit

Huh, kreisit viikot on nyt takana. Eilen saatiin vika lehti kuosiin ja maanantaina se menee painoon. Mä meen vielä ma töihin tekee muutamia juttuja, mut sit alotan joululomailun. Eilinen työpäivä oli vähän tynkä. Vietettiin pizzaperjantaita. Viimeisimmät työjutut tuli tehtyä vinkkulasi kourassa. :D Mä sain firmalta kiitokseksi näistä apukäsistä pullon shamppanjaa. Myös yksi työkaveri halus muistaa pienellä lahjalla. Mieltä lämmittää.

Mä olin ajatellu pitää perjantaina salipäivän, kun tän viikon salit on jääny vähemmälle pitkien työpäivien takia. Toisin kuitenkin kävi, viinin juominen kuulosti tällä kertaa paremmalta vaihtoehdolta. Käytiin muutaman duunikaverin kanssa after workeilla Coronassa. Linan kanssa käytiin myös moikkaamassa Anttia Ylioppilaslehden joulukemuissa. Antti on siis lehden päätoimittaja. Ollaan kaikki tutustuttu Cityllä joitain vuosia sitten.


Ylkkärin kemujen jälkeen jatkettiin Linan kanssa takas meijän duunijätkien luokse Teerenpeliin. Joku sai jossain vaiheessa idean että lähetään Casinolle. Woot. :D Mua ei mitkään tollaset pelaamiset paljoo kiinnosta, mut oli ihan jännää käydä kattomassa meininkejä. Loppuillasta tai varmaan yöstä, mentiin vielä Eemelin luokse jatkoille. Tulin himaan vasta viiden aikaan aamulla.... After work vähän venähti!

Mulla oli pitkästä aikaa oikeesti kivaa! Oon ottanu vähän iisimmin tässä viimeaikoina noitten rälläyksien kanssa, mutta eilen meni kyllä aika railakkaasti. Jotenkin on ollu vähän nihkee fiilis illanviettojen suhteen, vaikka oliskin ihan kivaa. Tänään aamulla herätessä olo oli aika tahmee ja taisin olla vielä vähän tuiterissakin, mutta eipä haitannut kun hauskaa oli. Ihan ansaittu darppi. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti