17.9.2016

Kummilapsonen

Viivi ja Nasse hankki jonkin aikaa sitten uuden käärmeen. Mä pääsin nyt ekaa kertaa moikkaamaan sitä. Viivin aikaisemmin hankittu käärme tuli taloon ihan pienenä, mut tää uus on jo 7 vuotias. Ihana iso kuningaspyton! Ylläripylläri, mä rakastuin siihen heti. Siitä tuli mun kummilapsi. Se on vielä vähän arka eikä lähteny luikertelee käsiä pitkin. Kivaa sitä oli silti pidellä. Mä niin tykkään käärmeistä ja muista matelijoista. Ala-aste ikäsenä olin valmis laittaa kaikki rahani, et olisin saanu jonkun liskon hankittua. Matelijahaave ei oo vieläkään haudattu. ;)


Ihkutuksen jälkeen avattiin punkkupullo ja alettiin viettää leppoisasti perjantai iltaa. Vähän myöhemmin lähettiin Bar Jemmaan kattoo jotain öriöribandiä, jossa Nasse oli tuuraamassa. Mulla iski viikolla kauhee keikkakuume, joten tällänen extempore juttu oli aika jees. Samaan aikaan olis ollu Martsarissa myös uuden Bar nro 1:n avajaiset ja siellä Liivit Boys sekä Melrose, mut tällä kertaa öriörikeikat vei voiton kun Viivi sinne pyysi.


Koko viikonloppu meneekin töissä. Viikonloppu vapaat tulee taas olee aika kortilla tän syksyn ja talven. Täytyy yrittää keksii jotain kivoja juttuja työpäivien ympärille ihan keskellä viikkookin, et ei ala duunijutut tympii. Vielä tuntuu ihan hyvältä, mut katotaan kun illat alkaa kunnolla pimenee ja harmaus tunkee päälle. Mul on taas ihan jäätävä matkakuume... Saa nähä saisko jonkun reissun järkkäiltyy johonkin väliin ens vuoden alkuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti