10.9.2016

Sxo Epic Love boat

Mikä saa laivoja karsastavan likan aina kuitenki suostuu lähtee laivalle...? Keskiviikkona joutu taas seilaamaan Itämerelle, kun lähettiin duuniporukalla risteilee. Jokin aika sitten pari kaveria sai päähänsä, et tälläsen vois järkkää ja porukka innostu. Ennen ku lähettiin seilaa, käytiin muutaman tyypin kanssa syömässä. Ihan hyvä veto, koska illasta oli varmastui tulossa kostee. Käytiin Naughty Brgrissa. Ai että ku oli hyvää! Hampparit olis saanu gluteenittomalla sämpylälläkin, mut ite valitsin "protein style" version, jossa sämpylän korvas salaatti. Tykkäsin! Kiva paikka noin muutenkin. Syömisen jälkeen vielä hetkeks puistoon istuskelee.

Risteily oli 22h Baltic Queenilla. Meitä oli yhteensä yhdeksän hytillistä porukkaa muistaakseni. Lisäks muutama tyyppi oli varannu yleiseen hengailuun sviitin. Siinä oli oma iso partsi. Sairaan kivaa hengata ulkona kun oli niin hyvä keli koko risteilyn ajan. Vitsi että oli outoo kun mulla oli mukana Juuson vanha Canoni. Hyvä et osasin ees käyttää, kun oon niin tottunu mun omaan täyskennoseen. Ihme rimpula!
Tuli kyllä taas niin hyvä mieli millasia duunikavereita mulla on. Jengi on nyt jotenkin paljon enemmän yhteen hitsaantuneita kun koskaan aikaisemmin. Niin kivaa. Seuraavan päivän darraa oli jälleen kiva parannella porukalla siellä sviitin kannella. Musa soi, aurinko paisto, kaikilla oli kivaa. Mukava risteily, vaikka en risteilyistä niin välitäkkään. Tän porukan kanssa on vaan aina niin hauskaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti