25.4.2017

Thaimaa 2016: Takaisin Bangkokiin ja kotiin

Hah, mennään vielä hetkeks takas viime vuoden lopulle... :D Vähän jääny tää postaus roikkumaan. Changin jälkeen tultiin vielä pariks päiväks takas Bangkokiin. Rantalomailua olis voinu jatkaa vielä vaikka viikolla tai useammalla, mut ihan kivalta tuntu myös palata isoon kaupunkiin. Joku noissa suurkaupungeissa kiehtoo.

Oltiin Bankkarissa kaksi yötä. Yksi kokonainen päivä oli vielä aikaa hengata kaupungilla. Se meni pyöriessä vähän siellä ja täällä. Käytiin kokeilemassa Victory Monumentin vireinen ruoka-alue, josta sai monessa paikkaa kehuttuja nuudeleita. Boat noodlesit oli ihan pakko käydä testaamassa. Miksi ei oltu menty sinne aikaisemmin... Oli hyvää! Mestoilla oli ihan sikana porukkaa. Annokset oli tosi pieniä ja maksoi noin 10 senttiä. Niitä tilattiin aina useempi kerralla. Ai että. Hauska kokemus! Jos vielä pääsen Bankkariin, täytyy mennä uudestaan syömään.
Kierreltiin myös kauppakeskuksia ja tehtiin pieniä ostoksia. Käytiin myös Siam Paragonin Sea Lifessa tutkimassa fisuja. Kierrellessä ja kaarrellessa tuli uudestaan nälkä, joten pitihän sitä käydä taas syömässä. Jokaisen Aasian reissulla on yksi pakollinen burgeripäivä, Mos burgerissa. Se on japanista lähtöihin oleva hamppariketju.
Loppuilta fiilisteltiin auringonlaskua. Mulla oli kauheen haikee olo jo nyt, vaikka vielä oltiinkin paikanpäällä. Seuraavana aamuna piti taas lähteä kohti Suomea. Joulu oli ihan ovella, mut senkin oli unohtanut noissa lämmöissä. Hetkellisesti tuli jouluinen fiilis, kun etsiskeltiin tulias/joululahjoja ja yhdessä kauppakeskuksessa soi joululaulut. Sillä välin kun oltiin Changilla oli kaupungille tullu muutakin jouluaiheista. Hienoja valoja ja joulukuusia.Bangkok ja Koh Chang on molemmat mun mielestä tsoi kivoja paikkoja. Kumpaankin voisin lähteä vielä uudestaan. Tällänen kaupunki/rantaloma on ihan kiva yhdistelmä. Tarvii tietenkin vähän järjestelyy ja viitselijäisyyttä, mut on kyllä sen arvoista. Tosi helppoa oli toi matkanteko. Kaikki toimi niin kuin pitikin. Kyllä mä vielä kunno reppureissulle haluan! Sit ainakin pääsee suunnittelee. :D

Mulla on taas kauhee matkakuume. Ei oo päiväkään, että en potis jonkunlaista matkakuumetta. Telkkarista on alkanu pyörii Madventuresin eka tuottari. Se ei auta yhtään tähän kuumeiluun. Onneks on kesä tulossa ja ainakin kalareissuja. Seuraava sellainen koittaakin jo kolmen viikon päästä. Mä oon silloin kesälomalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti